Neler Yeni

dini milli tüm küfürleri eden discord adresi

Dahası  

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ulan var ya, böylelerine aile, soy, sop, ırk demeden küfür edeceksin. gerekirse küfüre küfürle karşılık ver. şahsen ben her değerine küfür ederdim.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
ulan var ya, böylelerine aile, soy, sop, ırk demeden küfür edeceksin. gerekirse küfüre küfürle karşılık ver. şahsen ben her değerine küfür ederdim.
Bu kadar değersiz insanlar için ben olsam küfür etmeye bile uğraşmazdım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Avolay

80+ Gold

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben 1 ay önce oyundayken klavye delikanlısı tahminimce 17-18 yaşlarında korkak bir bebe dc attı arkadaşlarla gittik yaklaşık 7-8 kişi ilk önce tüm micleri kapattı ve sonra hepimize kişisel dini ailevi ne varsa sövdü hatta ölmüşlere özgecan vs vefat etmiş insanlara kadar sövdü aciz yaratık o zaman aklıma gelmişti fakat ne yapacağımı bilemedim böyle insan olmayan kişilerin ne cezası varsa çekmesi lazım tek o da yok dc de birsürü kişi var taciz,tecavüz ne varsa vardır bunlarda insan düşmanı pislikler maddi durum olmadığından nasıl şikayet ederim bilemedim bununla uğraşıcak biri varmıdır forumda bilmiyorum ama böyle kişilerin ceza alması lazım acilen discord adresinin ıp si vardı fakat silindi ne yapacağım bilmiyorum çok ağrıma gitti açıkcası ve ne yazıkki tecavüze uğrayarak vefat edenlere sövmesi de çok ağır bastı o an.... anladınız korkak biri olduğu içinde zaten mikrofonları kapattı neyse çok uzattım sizin bir fikriniz yardımınız ve ya çözümünüz varsa lütfen yazın
SS al Ses Kaydı al sonra CİMER'e yollar ve GG oldun de.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Ben bu discord adresine ana bacı gitmez miyim abi?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Discordda kufur etti diye ceza almasi mumkun degil bosuna mi dc ye cagiriyorlar saniyorsun

Top Bottom