Neler Yeni

dini milli tüm küfürleri eden discord adresi

Dahası  
Discordda kufur etti diye ceza almasi mumkun degil bosuna mi dc ye cagiriyorlar saniyorsun
alakası yok hakaret içeriyor ve discord kayıt altına alıyor sibergüvnlik de yardım ediyor sibergüvenlik istediğinde discordun vermeme gibi bir şansı yok bizzat arkadaşımdan bilirim dava açıcaktı fakat vazgeçti

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
alakası yok hakaret içeriyor ve discord kayıt altına alıyor sibergüvnlik de yardım ediyor sibergüvenlik istediğinde discordun vermeme gibi bir şansı yok bizzat arkadaşımdan bilirim dava açıcaktı fakat vazgeçti
Arkadasima 4 kisi dava açtı allaha sovuyor diye hic bir sey olmadi

MENGELE88

80+ Bronze
ben 1 ay önce oyundayken klavye delikanlısı tahminimce 17-18 yaşlarında korkak bir bebe dc attı arkadaşlarla gittik yaklaşık 7-8 kişi ilk önce tüm micleri kapattı ve sonra hepimize kişisel dini ailevi ne varsa sövdü hatta ölmüşlere özgecan vs vefat etmiş insanlara kadar sövdü aciz yaratık o zaman aklıma gelmişti fakat ne yapacağımı bilemedim böyle insan olmayan kişilerin ne cezası varsa çekmesi lazım tek o da yok dc de birsürü kişi var taciz,tecavüz ne varsa vardır bunlarda insan düşmanı pislikler maddi durum olmadığından nasıl şikayet ederim bilemedim bununla uğraşıcak biri varmıdır forumda bilmiyorum ama böyle kişilerin ceza alması lazım acilen discord adresinin ıp si vardı fakat silindi ne yapacağım bilmiyorum çok ağrıma gitti açıkcası ve ne yazıkki tecavüze uğrayarak vefat edenlere sövmesi de çok ağır bastı o an.... anladınız korkak biri olduğu içinde zaten mikrofonları kapattı neyse çok uzattım sizin bir fikriniz yardımınız ve ya çözümünüz varsa lütfen yazın
Bence kayraydı o kendisi 18 yaşında değil 30yaşında obez zihinsel sıkıntılı birisi.
Aratırsan bulursun cezai ehliyeti yok ve ailesi zengin

Dahası  
Bence kayraydı o kendisi 18 yaşında değil 30yaşında obez zihinsel sıkıntılı birisi.
Aratırsan bulursun cezai ehliyeti yok ve ailesi zengin
bilmiyorum kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:

uğraşmamış olabilirler bilemem ama zaten türkiyenin hali belli ne suçlar cinayetler oluyor görüyoruz cezaları

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
eğer uğraşırsa manevi tazminat bile alır zaten öyle bir durumda dc o kişilerin iplerini vermek zorunda dcden küfredecek kadar amatör biride küfrettikten sonra tahminimce modeme reset atmaz ipden bulunur
haşırt on the black board ordanda yallah

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Akilliysa ipsini degistirir zaten
eğer uğraşırsa manevi tazminat bile alır zaten öyle bir durumda dc o kişilerin iplerini vermek zorunda dcden küfredecek kadar amatör biride küfrettikten sonra tahminimce modeme reset atmaz ipden bulunur
haşırt on the black board ordanda yallah

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Yapacak bir şey yok. uzak durun o yerlerden.

En İyi Cevap
2
yoo öyle bir şey yok mesela redditte allaha kitaba sövsen kimse dava edemez redditin sözleşmesinde kimseye hiçbir şekilde bilgi verilemez yazıyor, bu yüzden redditte herkes çok serbest

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
it ürür kervan yürür.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Gerçekten discord sunucularının suyu çıktı. Arkadaşlar Kutsal kitaplara cinsel aletlerini sürerek dalga geçenleri gördüm. Bu kuşak nereye gidiyor a..

VitoScaletta

80+ Gold
bu gruplar hep bgy nin yüzünden çıktı özellikle c7k grubu dini milli herşeye küfür edip herşeyle dalga geçiyolar engellilerle her şeyle 13-14 yaşındaki çocuklar discord da atatürke Allaha şehitlere küfür edip kendini komik sanıyor ama bu rezillik durdurulamıyor da merak edenler youtube a
C7K Marşı yazın

bunların kat kat fazlalarını yapıyolar 2 laflarından biri de Allaha küfür bu kadar namussuz karaktersiz rezil insanlar aramızda dolaşıyor ona üzülüyorum

bu gruplar hep bgy nin yüzünden çıktı özellikle c7k grubu dini milli herşeye küfür edip herşeyle dalga geçiyolar engellilerle her şeyle 13-14 yaşındaki çocuklar discord da atatürke Allaha şehitlere küfür edip kendini komik sanıyor ama bu rezillik durdurulamıyor da merak edenler youtube a
C7K Marşı yazın

bunların kat kat fazlalarını yapıyolar 2 laflarından biri de Allaha küfür bu kadar namussuz karaktersiz rezil insanlar aramızda dolaşıyor ona üzülüyorum

eskiden bgy grubu böyleymiş

Son düzenleme:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
C7K Marşı yazın

eskiden bgy grubu böyleymiş
Arkadaşlar çünkü gerçekten insanların dini ve milli değerlerine sövüp onlardan üstün olduklarını, umursamaz takıldıkları için havalı ve komik olduklarını sanıyorlar.

Top Bottom