alakası yok hakaret içeriyor ve discord kayıt altına alıyor sibergüvnlik de yardım ediyor sibergüvenlik istediğinde discordun vermeme gibi bir şansı yok bizzat arkadaşımdan bilirim dava açıcaktı fakat vazgeçti
alakası yok hakaret içeriyor ve discord kayıt altına alıyor sibergüvnlik de yardım ediyor sibergüvenlik istediğinde discordun vermeme gibi bir şansı yok bizzat arkadaşımdan bilirim dava açıcaktı fakat vazgeçti
ben 1 ay önce oyundayken klavye delikanlısı tahminimce 17-18 yaşlarında korkak bir bebe dc attı arkadaşlarla gittik yaklaşık 7-8 kişi ilk önce tüm micleri kapattı ve sonra hepimize kişisel dini ailevi ne varsa sövdü hatta ölmüşlere özgecan vs vefat etmiş insanlara kadar sövdü aciz yaratık o zaman aklıma gelmişti fakat ne yapacağımı bilemedim böyle insan olmayan kişilerin ne cezası varsa çekmesi lazım tek o da yok dc de birsürü kişi var taciz,tecavüz ne varsa vardır bunlarda insan düşmanı pislikler maddi durum olmadığından nasıl şikayet ederim bilemedim bununla uğraşıcak biri varmıdır forumda bilmiyorum ama böyle kişilerin ceza alması lazım acilen discord adresinin ıp si vardı fakat silindi ne yapacağım bilmiyorum çok ağrıma gitti açıkcası ve ne yazıkki tecavüze uğrayarak vefat edenlere sövmesi de çok ağır bastı o an.... anladınız korkak biri olduğu içinde zaten mikrofonları kapattı neyse çok uzattım sizin bir fikriniz yardımınız ve ya çözümünüz varsa lütfen yazın
eğer uğraşırsa manevi tazminat bile alır zaten öyle bir durumda dc o kişilerin iplerini vermek zorunda dcden küfredecek kadar amatör biride küfrettikten sonra tahminimce modeme reset atmaz ipden bulunur
haşırt on the black board ordanda yallah
eğer uğraşırsa manevi tazminat bile alır zaten öyle bir durumda dc o kişilerin iplerini vermek zorunda dcden küfredecek kadar amatör biride küfrettikten sonra tahminimce modeme reset atmaz ipden bulunur
haşırt on the black board ordanda yallah
yoo öyle bir şey yok mesela redditte allaha kitaba sövsen kimse dava edemez redditin sözleşmesinde kimseye hiçbir şekilde bilgi verilemez yazıyor, bu yüzden redditte herkes çok serbest
bu gruplar hep bgy nin yüzünden çıktı özellikle c7k grubu dini milli herşeye küfür edip herşeyle dalga geçiyolar engellilerle her şeyle 13-14 yaşındaki çocuklar discord da atatürke Allaha şehitlere küfür edip kendini komik sanıyor ama bu rezillik durdurulamıyor da merak edenler youtube a
C7K Marşı yazın
bunların kat kat fazlalarını yapıyolar 2 laflarından biri de Allaha küfür bu kadar namussuz karaktersiz rezil insanlar aramızda dolaşıyor ona üzülüyorum
bu gruplar hep bgy nin yüzünden çıktı özellikle c7k grubu dini milli herşeye küfür edip herşeyle dalga geçiyolar engellilerle her şeyle 13-14 yaşındaki çocuklar discord da atatürke Allaha şehitlere küfür edip kendini komik sanıyor ama bu rezillik durdurulamıyor da merak edenler youtube a
C7K Marşı yazın
bunların kat kat fazlalarını yapıyolar 2 laflarından biri de Allaha küfür bu kadar namussuz karaktersiz rezil insanlar aramızda dolaşıyor ona üzülüyorum
LÜTFEN BU SAYFAYI PAYLAŞALIM VE TOPLU ŞİKAYETE KATILALIM. “Bugünlük bu kadar Grup Yeter (BGY)” adlı grubu bakanlığa şikayet edelim. (Grup sürekli kapatıldığı için farklı farklı isimler altında tekrar bir araya geliyorlar. Şimdi de sayfa açmışlar.. “Bugünlük Bu Kadar Sayfa Yeter” ) NE KADAR ÇOK...
C7K Marşı yazın
LÜTFEN BU SAYFAYI PAYLAŞALIM VE TOPLU ŞİKAYETE KATILALIM. “Bugünlük bu kadar Grup Yeter (BGY)” adlı grubu bakanlığa şikayet edelim. (Grup sürekli kapatıldığı için farklı farklı isimler altında tekrar bir araya geliyorlar. Şimdi de sayfa açmışlar.. “Bugünlük Bu Kadar Sayfa Yeter” ) NE KADAR ÇOK...
Arkadaşlar çünkü gerçekten insanların dini ve milli değerlerine sövüp onlardan üstün olduklarını, umursamaz takıldıkları için havalı ve komik olduklarını sanıyorlar.