Neler Yeni

Dininiz nedir? Neden?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Eski huzurum, neşem yok artık. Ben eski ben değilim ve yakınlarıma mental olarak zarar verdiğimi düşünüyorum.

yukarıda hocam :)
iş işten geçtikten sonra onlara çok daha büyük zarar vermiş olursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sergen Akça

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yarattığına ne tür işkenceler yapacağını detaylıca anlatan veyahut maymunlar hitabında bulunan bir yaratıcının dinine inanmak güç geliyor.
Konuya müritlerini etiketlemeden ben sorayım da, maymunlar tabiri nerede geçiyor?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Müslümanım ama hala bazı şeylerin doğru olmadığını düşünüyorum. Kuran'I yalanlıyorum demek değil insanların yanlış yorumladığını düşünüyorum. Bir kadın başörtüsü takar ama çocuğuna eziyet eder. Bir kadın açık dolaşır ama çok iyi bir annedir. Bizim toplumumuz ve dünya genelinde çoğunlukla kapalı kadın daha iyi görünür. İŞTE TOPLUMSAL SAÇMALIK. Birde bilirsiniz Kuran'da mümin olarak yaşarınız der. Çoğunluk bunu şöyle anlar: imamlar kendilerini İslam'a adadıkları için daha çok sevap kazanır olarak görür. Halbuki önemli olan iyi ve yararlı insan olmaktır. Yani hastanede hayat kurtaran bir insan, dinamiti iyi niyetle icat eden nobel ve camii de namaz kıldıran bir imamdan daha çok sevap kazanabilir. İnsanların İslam'dan uzaklaşmasının en büyük sebebini işte bunlar oluşturur. Yanlış toplumsal bakış açısı ve Kuran - Sünnet ikilisinin yanlış yorumlanması.
Bence sorun dinde değilde insanlarda

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Wesley Sneijder
Müslümanım nedeni ise tüm Din Kitaplarında Müslümanlığın doğru yol olduğu açıkça belli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,022
Üyeler
166,867
Son üye
wulfgaard
Top Bottom