- Reaksiyon skoru
- 960
Merhaba DA Forum üyeleri aşağıda bıraktığım şarkı gibi şarkı önerir misiniz?
2.ye benzer var bir dakika ver hemen bulucam (3-4 dk olabilir)Merhaba DA Forum üyeleri aşağıda bıraktığım şarkı gibi şarkı önerir misiniz?
Merhaba DA Forum üyeleri aşağıda bıraktığım şarkı gibi şarkı önerir misiniz?
Bu arada sakinmi olsun (sessiz) yoksa sesli şiddetli birşeymi2.ye benzer var bir dakika ver hemen bulucam (3-4 dk olabilir)
Güzel.
2. attığım şarkı gibi olursa güzel olur (suqarcrash olan..)Bu arada sakinmi olsun (sessiz) yoksa sesli şiddetli birşeymi
2 tane indirme linki atıcam özelden, windows media player ile izlersin olurmu (link atmak istemiyorum)Güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. attığım şarkı gibi olursa güzel olur (suqarcrash olan..)
Link atsan daha iyi olur.2 tane indirme linki atıcam özelden, windows media player ile izlersin olurmu (link atmak istemiyorum)
izlersin derken yani ses olarak mp3 atıcam.
Keşke ciddiye alıp düzgün öneri yapsaydın.
Hocam sırf ilahi diye ne bu ön yargı? İlk attığınıza benziyor diye atmıştım.Keşke ciddiye alıp düzgün öneri yapsaydın.
İlahi diye önyargı mı???????? Attığım şarkılar ile alakası olmayan bir tür atıyorsun ve hala savunuyorsun.Hocam sırf ilahi diye ne bu ön yargı? İlk attığınıza benziyor diye atmıştım.
"The Great Pretender - The Platters "Merhaba DA Forum üyeleri aşağıda bıraktığım şarkı gibi şarkı önerir misiniz?