Dinleyecek Müzisyen lazım

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,288
Genel olarak sansı sagopa ceza hıdra kayra cashflow contra anıl pıyancı joker şam norm defkhan no 1 yener cevık allame dınlıyorum az cok zaten tarzı anlamıssınızdır benzerı kımı dınleyebılırım bunların feat attıgı kısılerıde dınlıyorum su an aklıma gelmedı dahası o yuzden daha uzak cok bılınmeyen yanı dınlememıs olabılecegım kım vardır

Gazapizm olabilir dinlemişsin dir ama yine bir göz at.

Genel olarak sansı sagopa ceza hıdra kayra cashflow contra anıl pıyancı joker şam norm defkhan no 1 yener cevık allame dınlıyorum az cok zaten tarzı anlamıssınızdır benzerı kımı dınleyebılırım bunların feat attıgı kısılerıde dınlıyorum su an aklıma gelmedı dahası o yuzden daha uzak cok bılınmeyen yanı dınlememıs olabılecegım kım vardır
maNga

Bunların üstüne dinlenecek müzisyen yok zaten 😅

Baneva, Aspova belki, eski patron,şanışer,murgs müzik zevki tabii ki kişiden kişiye değişir ama bence o rapçileri seviyorsan bunlarıda beğenebilirsin.

" LVBEL C5 "

Baneva, Aspova belki, eski patron,şanışer,murgs müzik zevki tabii ki kişiden kişiye değişir ama bence o rapçileri seviyorsan bunlarıda beğenebilirsin.
aspovayı dınlıyorum unutmusun banevaya bı bakıcam bı ara ufaktan duymustum patron ve sanıser bana cok uymuyor tesekurler onerıler ıcın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

" LVBEL C5 "

hahsdahahaha

dınlıyorum yazmayı unutmusun canı gonulden hemde :D

aspovayı dınlıyorum unutmusun banevaya bı bakıcam bı ara ufaktan duymustum patron ve sanıser bana cok uymuyor tesekurler onerıler ıcın

hahsdahahaha

Bu şarkıyı öneririm

hahsdahahaha

Şanışer ve patronu bende çok dinlemiyorum ama tüm rapçileri yazdığınız için aklıma gelen son şeyleri yazdım. Baneva bana bana kalırsa en iyi yeni nesil şuanda. Bence hâla moti gibi keşfedilmeyi bekliyor piyasa tarafından.

Travis scott,Profiline özel de Central Cee.

Şanışer ve patronu bende çok dinlemiyorum ama tüm rapçileri yazdığınız için aklıma gelen son şeyleri yazdım. Bana bana kalırsa en iyi yeni nesil şuanda. Bence hâla moti gibi keşfedilmeyi bekliyor piyasa tarafından.
hocam ınanırmısınız bılmem ama pango kuzenım yakın arkadası produktor oldugu ıcın az cok tanıyo ama motı ve pangodan hıc haz etmıyorum gordugum yerde kapatıyorum valla :D

Travis scott,Profiline özel de Central Cee.
onlar zaten baska boyut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,214
Üyeler
184,902
Son üye
kirkel7419
Geri