7.1 benim için önemli ses kasıyorumJD 712 kullanıyorum dipses sorununu bu adımları uygulayarak en aza indirgemeyi başardım;
1- Yazılımını kullanmıyorum yalnızca dipsesi arttırıyor.
2- Windowstan sesi her daim 100'de tutup ses düzeyini kulaklık üzerindeki karttan ayarlıyorum.
3- 3D ve Sanal 7.1 özelliklerini kullanmıyorum zaten hiçbir işe yaramıyor.
4- Windows Sonic aktif şekilde kullanıyorum.
Windows Sonic ne işe yarıyor7.1 benim için önemli ses kasıyorum
Diğer çözümleri deneyin olmazsa 7.1 de kullanmayın. Zaten sanal 7.1 pek bir işe yaramıyor.7.1 benim için önemli ses kasıyorum
Sesin nerden geldigini anlamak için gerekli değil mi o ben mi yanlış biliyorum yoksaDiğer çözümleri deneyin olmazsa 7.1 de kullanmayın. Zaten sanal 7.1 pek bir işe yaramıyor.
Sanal olduğu için normal kullanımdan daha kötü sonuçlar doğurduğunu düşünüyorum. Ben şahsen Sanal 7.1 kapalıyken %20-%30 kadar daha doğru ses kasma sonuçları elde ettim.Sesin nerden geldigini anlamak için gerekli değil mi o ben mi yanlış biliyorum yoksa
Deneyeceğim nerden kapatıyoruzSanal olduğu için normal kullanımdan daha kötü sonuçlar doğurduğunu düşünüyorum. Ben şahsen Sanal 7.1 kapalıyken %20-%30 kadar daha doğru ses kasma sonuçları elde ettim.
Yazılımından.Deneyeceğim nerden kapatıyoruz
75 TL çok ya veremem kulaklık üzerinden ses artınca başlıyor ses USB girişli benim ki zaten Jack değilŞu tarz ürünler o işi hallediyor sanırım. Daha iyilerini vardır ama şu an bulamadım hemen...
Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11
Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com