ByMhoNN
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Ekran kartınız nedir? Ekran sekmesinden SS atar mısınız? Ek olarak ana sayfadaki Windows'un DirectX versiyonu oluyor. Yani Intel Pentium 4'lü sistemde bile DirectX 12 yazacak anlamına geliyor bu da gayet normal.Bugün xbox gamepass aldım ve The Walking Dead yükledim fakat oyuna tıkladığım zaman Directx 11 hardware is required hatası alıyorum. Dxdiag da sistemim Directx 12 gözüküyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ekran kartım bu. Fakat ben bu oyunu önceden aynı sistemle hiçbir sorun olmadan oynamıştım şimdi hata veriyor.Ekran kartınız nedir? Ekran sekmesinden SS atar mısınız? Ek olarak ana sayfadaki Windows'un DirectX versiyonu oluyor. Yani Intel Pentium 4'lü sistemde bile DirectX 12 yazacak anlamına geliyor bu da gayet normal.
Bunu yükleyin eğer yüklemediyseniz:Ekran kartım bu. Fakat ben bu oyunu önceden aynı sistemle hiçbir sorun olmadan oynamıştım şimdi hata veriyor.
ATI sürücülerinde win 10 sürümü yok ne yapmalıyım ?Bunu yükleyin eğer yüklemediyseniz:
Birde ATI sürücünüz güncel değilse güncelleyin:
İlk yazdığınızı yükleyip kurdum ama hala hata veriyorBunu yükleyin eğer yüklemediyseniz:
Birde ATI sürücünüz güncel değilse güncelleyin:
Windows 8 64 bit olanı indireceksiniz.ATI sürücülerinde win 10 sürümü yok ne yapmalıyım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk yazdığınızı yükleyip kurdum ama hala hata veriyor
DDU ile kaldırıp sürücüyü tekrar yüklemeyi deneyin.Yükledim kurdum açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum
İndirdiğiniz şeyi tekrar kuracaksınız.Kaldırdıktan sonra tam olarak yükliyeceğim şey ne? sürücü dediğiniz pek bir bilgim yokda neyi yüklemem lazım?