Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 674
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dubalar flan nasıl yanaşmam gerek
Hocam birde dubalara nasıl yanaşmam gerek bir insan kadar diyorlarda göz nizamım berbat nerden bilicem ben bi adamiParalel park hocan ne diyorsa onu yap sınavı geç yeter sonra sen araba sürdükçe alışırsın merak etme sınavda hocanın söylediği kodlamalar yeterli oluyor
yani onu bilmiyorum hocam ben en son sınavda kullandım arabayı ehliyetiboşuna aldıkHocam birde dubalara nasıl yanaşmam gerek bir insan kadar diyorlarda göz nizamım berbat nerden bilicem ben bi adami
hocan bi rotasyon öğretmesi lazım onu yapmadınız mı?Hocam birde dubalara nasıl yanaşmam gerek bir insan kadar diyorlarda göz nizamım berbat nerden bilicem ben bi adami
Hocam internette izliyorum 2 arkadaşımda yeni ehliyet aldı başlangıç aşamasında kelebek camdan dubaya göre başlıyor lar bende aynayı ayarlartip arka tekerleğin dubanin biraz önünde olsub diyor onu dam ayarlayamiyorum göz kararı oluyor oda bende yokhocan bi rotasyon öğretmesi lazım onu yapmadınız mı?
nerde ne yapacağını ezberletiyorlar direkt ezbere park edince tam oturuyor zaten
Aynen en mantıklısı en doğrusu bu bence de, ehliyeti bi şekilde al da normal hayatta sürdükçe park ettikçe artık aşina olup park edebiliyorsun.Paralel park hocan ne diyorsa onu yap sınavı geç yeter sonra sen araba sürdükçe alışırsın merak etme sınavda hocanın söylediği kodlamalar yeterli oluyor
Hocam bende öyle yapacağım ama bu paralel parka mesafeni ayarlayamiyorum bir türlü ya uzak ya yakın kalıyorum bir insan gecicek kadar diyorlar ya onu yapamıyorumAynen en mantıklısı en doğrusu bu bence de, ehliyeti bi şekilde al da normal hayatta sürdükçe park ettikçe artık aşina olup park edebiliyorsun.
Göz kararı ya yaptıkça alışırsın park yerinin yanına yanaşırken ona göre yanaşırsan problem olmaz.Hocam bende öyle yapacağım ama bu paralel parka mesafeni ayarlayamiyorum bir türlü ya uzak ya yakın kalıyorum bir insan gecicek kadar diyorlar ya onu yapamıyorum