O tarz arcade oyunları oynaycaksan 2.elden uyguna G29 alman daha iyi olur.merhabalar f1 crew forza gibi oyunlari oynamak icin bir direksiyon almak istiyorum sizce ne alinabilir aklimda moza r3 r5 ve t300rs var
g29 hakkinda hicbir yerde olumlu bi yorum gormemistim herkes bunlarin daha iyi oldugunu soyluyordiO tarz arcade oyunları oynaycaksan 2.elden uyguna G29 alman daha iyi olur.
Evet bunlar daha iyi doğru normal şartlarda benimde önerim R3 ve R5 olur ama anladığım kadarıyla sim oynamıyorsunuz detayli FFB sizin için gerekli değil çünkü oynadığınız oyunlarda böyle bir fizik motoru yok he diyorsanız ben İRacing, Asetto Corsa, Rennsport gibi simleride oynarım ozaman R3 yada R5 alabilirsiniz.g29 hakkinda hicbir yerde olumlu bi yorum gormemistim herkes bunlarin daha iyi oldugunu soyluyordi
sahsen onlari oynayacagimi cok dusunmuyorum g29 f1 de nasil bir performans verir bilginiz varmi asil oynayacagim oyun o olacak zatenEvet bunlar daha iyi doğru normal şartlarda benimde önerim R3 ve R5 olur ama anladığım kadarıyla sim oynamıyorsunuz detayli FFB sizin için gerekli değil çünkü oynadığınız oyunlarda böyle bir fizik motoru yok he diyorsanız ben İRacing, Asetto Corsa, Rennsport gibi simleride oynarım ozaman R3 yada R5 alabilirsiniz.
G29 dişli sistem mevcut FFB si T300 e göre daha güçlüdür ama biraz sesli ve FFB verme aralığı biraz yüksektir 2. Elde uyguna bulursanız T300 daha iyi olur T300 dede kayışlı sistem var bunun avantajıda direksiyon daha pürüzsüz hissettirir ve FFB yi daha detaylı alırsın G29'a göre.sahsen onlari oynayacagimi cok dusunmuyorum g29 f1 de nasil bir performans verir bilginiz varmi asil oynayacagim oyun o olacak zaten