Neler Yeni

Direksiyon Sınavında Sol bacağım titriyor

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
umut şahin
mesela normalde bir şey yok burdan alsam gayet rahat dinlene dinlene tek başıma 600-700 km yol giderim sabah çıkmak sartıyla ama o hocalar yanıma oturunca ister istemez strese giriyorum sebebi yok stres dediğimde sadece sol bacağım titriyor bildiğimi falan unutmuyorum
sürüşünü etkiliyor mu peki olur ya kalıkış yaparken ayağın titrediği için stop etme gibi falan

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bende çok heyecanlıydım 0 dan öğrenmiştim araba kullanmayı sınavım yaklaşıyordu , sınava kadar sürekli aynı şeyleri yapıyorsun zaten sınava normal derse gider gibi gittim kendimi araba ve yola odakladım sinyal unutmamaya çalıştım tek de geçtim umarım geçersin sınavı şimdiden başarılar.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
geçen sınavda komisyon yüzüne kaldım dubolar yerinde bile durmuyordu arabaya göre ayarlayamamıştım belediye bütün alanı yenilemiş dubolarını yol çizgilerini falan bir de ben girdiğimde son saatti komisyon acele ettirmişti burada acele edecek bir şeyde yok kalmadı çünkü saat 9 da sınavım inşallah geçerim sıkıldım artık bu stresten
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle düşünüyorum 2 dakika sonra yine aynı bilmiyorum dideral diye bir hap varmış kalp atışını falan düzenliyormuş ondan yutmak lazım 1 deniyeceğim bakalım yarın alıp günlük nasıl davranıyorum 1 tane atim azıma bakalım bir şey umrumda olmazsa içerim sınav günü bir tane
dostum yazılı sınav nasıl geçti benim iki hafta sonra yazılı sınavım var bu sıralar 40 net civarı geliyor bazılarında düşüyor sence ne yapayım

bende çok heyecanlıydım 0 dan öğrenmiştim araba kullanmayı sınavım yaklaşıyordu , sınava kadar sürekli aynı şeyleri yapıyorsun zaten sınava normal derse gider gibi gittim kendimi araba ve yola odakladım sinyal unutmamaya çalıştım tek de geçtim umarım geçersin sınavı şimdiden başarılar.
yazılı sınavlarda ne yaptın dostum , neye çalışmıştın

Reindi

80+ Silver
dostum yazılı sınav nasıl geçti benim iki hafta sonra yazılı sınavım var bu sıralar 40 net civarı geliyor bazılarında düşüyor sence ne yapayım

kardeşim yazılı sınav çok basit asıl olay direksiyon sınavında bende yazılıdan korkup direksiyonu hallederim diyordum öyle olmuyormuş yazılının gözünde büyütülecek bişeyi yok direksiyon çok zor tabi ki komisyona göre değişiyo benim ilk komisyonum ruh gibiydi bi kadın bi erkekti bir kelime bile söylemediler yol boyunca direksiyon sınavında komisyon çok farkediyor ama yazılıda aynı şey geçerli değil gidip kendi kafana göre sınavını oluyorsun tek diyeceğim şey sana sağlık alanına çok iyi bak ve soruları çok dikkatlı ve sonuna kadar oku hee bu diyip atlama hemen sonuna kadar anlayarak oku sorular çok basit ama çok yanıltıyor başarılar dilerim başka bir şey varsa aklında sor

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
kardeşim yazılı sınav çok basit asıl olay direksiyon sınavında bende yazılıdan korkup direksiyonu hallederim diyordum öyle olmuyormuş yazılının gözünde büyütülecek bişeyi yok direksiyon çok zor tabi ki komisyona göre değişiyo benim ilk komisyonum ruh gibiydi bi karı bi erkekti bir kelime bile söylemediler yol boyunca direksiyon sınavında komisyon çok farkediyor ama yazılıda aynı şey geçerli değil gidip kendi kafana göre sınavını oluyorsun tek diyeceğim şey sana sağlık alanına çok iyi bak ve soruları çok dikkatlı ve sonuna kadar oku hee bu diyip atlama hemen sonuna kadar anlayarak oku sorular çok basit ama çok yanıltıyor başarılar dilerim başka bir şey varsa aklında sor
teşekkür ederim

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

yazılı sınav en kolayı daha önce çıkmış soruları çöz hemen hemen aynı konu aynı sorular cıkıyor

Reindi

80+ Silver
yazılı sınav en kolayı daha önce çıkmış soruları çöz hemen hemen aynı konu aynı sorular cıkıyor
bana 4 lü flaşörün simgesi gibi bir soru gelmişti :D 35 tane çok kolay soru oluyor 10 tane orta 10 tane zor oluyor genelde başarılar arkadaşa

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
sol bacağım sınavda titredi debriyajı görmen lazım komisyon aşırı iyiydi sağolsunlar sonda geçtin dediler bakalım geçtim mi bilmiyoruum bende dkhşsaldsadsa

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
sol bacağım sınavda titredi debriyajı görmen lazım komisyon aşırı iyiydi sağolsunlar sonda geçtin dediler bakalım geçtim mi bilmiyoruum bende dkhşsaldsadsa
hayırlı olsun

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Sinavi tek te geçtim hayatim da titremediğim kadar sol bacağım titredi o 15-20 dk da hiç durmaz mi durmadi neymiş arkadaş sinava aktif süren biri olarak girdim

Reindi

80+ Silver
hayırlı olsun inşallah bende geçerim senin gibi benimde aynı oldu ilk sınavda abuk subuk bir şey yüzüne kaldım zaten bacağım tir tir titredi ama stopda ettirmedim hiç

Sinavi tek te geçtim hayatim da titremediğim kadar sol bacağım titredi o 15-20 dk da hiç durmaz mi durmadi neymiş arkadaş sinava aktif süren biri olarak girdim
bende aynı ilk sınava aktif süren biri olarak girdim ama nasıl titriyor bacağım hoca sakin ol diyoda işler mi :D bacağa vurunca 2-3dk kendine geliyor bacak sert vurunca parklarda falan öyle yapıcam ben

hayırlı olsun inşallah bende geçerim senin gibi benimde aynı oldu ilk sınavda abuk subuk bir şey yüzüne kaldım zaten bacağım tir tir titredi ama stopda ettirmedim hiç

bende aynı ilk sınava aktif süren biri olarak girdim ama nasıl titriyor bacağım hoca sakin ol diyoda işler mi :D bacağa vurunca 2-3dk kendine geliyor bacak sert vurunca parklarda falan öyle yapıcam ben
o bacak titremesi opsiyonel heralde herkeste var :D

Son düzenleme:
Top Bottom