Neler Yeni

Direksiyon Sınavında Sol bacağım titriyor

Reindi

80+ Silver
kardesin girmiyor muydu sinava
abim dükkanında bilgisayarına oturdum şşş
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardesin girmiyor muydu sinava
dairesinin anahtarı var bende yedek araba gelip otururum tek başıma kızmaz da ama foruma girdiğimi bilse döver bile de çaktırmazsınız artık

cins bir komisyon gelse bile soracağı şeyleri zaten bilmek zorundasın onlarda bitmiyor genel iş komple sende bitiyor. :D
yine de bırakmak isteyen bir neden buluyor.. para mı istiyorsun kardeşim söyle verelim tek sıkıntı para olsa keşke

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
umut şahin
geçen sınavda komisyon yüzüne kaldım dubolar yerinde bile durmuyordu arabaya göre ayarlayamamıştım belediye bütün alanı yenilemiş dubolarını yol çizgilerini falan bir de ben girdiğimde son saatti komisyon acele ettirmişti burada acele edecek bir şeyde yok kalmadı çünkü saat 9 da sınavım inşallah geçerim sıkıldım artık bu stresten

öyle düşünüyorum 2 dakika sonra yine aynı bilmiyorum dideral diye bir hap varmış kalp atışını falan düzenliyormuş ondan yutmak lazım 1 deniyeceğim bakalım yarın alıp günlük nasıl davranıyorum 1 tane atim azıma bakalım bir şey umrumda olmazsa içerim sınav günü bir tane
ben ilaç kullanılmasına karşıyım bence arabanız var ise onunla bir kaç deneme yapabilirsin baban abin veya kim var ise o yanına binsin ve sınavı simule edin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,201
İsim
uwu
Arabaya oturuncaya kadar hiç bir sıkıntı yok ama arabaya oturunca "sadece" sol bacağım titriyor başka bir şeyi sıkıntı yapmıyorum mesela pazar sınavım var daha şimdiden sıkıntı yapmaya başladım bazı arkadaşlar dideral falan önerdi ne önerirsiniz?

yardımcı olacak yok mu
bnde de sürekli parmaklarım ağrıyor çıtlatma gereği buluyorum onu yapıncada babam kızıyor

Reindi

80+ Silver
ben ilaç kullanılmasına karşıyım bence arabanız var ise onunla bir kaç deneme yapabilirsin baban abin veya kim var ise o yanına binsin ve sınavı simule edin

burdan alsam tek başıma köye bile gidebilirim stres vs yapmadan ama sınavda o hoca yanıma oturunca bir şey yapamıyorum ne yazık ki

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
umut şahin
burdan alsam tek başıma köye bile gidebilirim stres vs yapmadan ama sınavda o hoca yanıma oturunca bir şey yapamıyorum ne yazık ki
hmm anladım ben küçüklükten beri babam bana araba sürmeyi öğretti ilk deneyimimi daf cf manuel 2006 model araba ile başladım axor ve actros 1850 ile devam etti ve şimdi ehliyetim var ama sadece b sınıfı var ağır vasita ehliyeti almayı düşünmüyorum

Reindi

80+ Silver
hmm anladım ben küçüklükten beri babam bana araba sürmeyi öğretti ilk deneyimimi daf cf manuel 2006 model araba ile başladım axor ve actros 1850 ile devam etti ve şimdi ehliyetim var ama sadece b sınıfı var ağır vasita ehliyeti almayı düşünmüyorum
mesela normalde bir şey yok burdan alsam gayet rahat dinlene dinlene tek başıma 600-700 km yol giderim sabah çıkmak sartıyla ama o hocalar yanıma oturunca ister istemez strese giriyorum sebebi yok stres dediğimde sadece sol bacağım titriyor bildiğimi falan unutmuyorum

The Semih

80+ Gold
Arabaya oturuncaya kadar hiç bir sıkıntı yok ama arabaya oturunca "sadece" sol bacağım titriyor başka bir şeyi sıkıntı yapmıyorum mesela pazar sınavım var daha şimdiden sıkıntı yapmaya başladım bazı arkadaşlar dideral falan önerdi ne önerirsiniz?

yardımcı olacak yok mu
Titreyen bacağına yumruk at ben öyle düzeltmiştim :D

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
mesela normalde bir şey yok burdan alsam gayet rahat dinlene dinlene tek başıma 600-700 km yol giderim sabah çıkmak sartıyla ama o hocalar yanıma oturunca ister istemez strese giriyorum sebebi yok stres dediğimde sadece sol bacağım titriyor bildiğimi falan unutmuyorum
Reis sürüşünü etkilemiyorsa kafaya takma bence hatta sende ona inat daha çok salla titret sakin ol yeter düz araba kullan hocaları kankanmış gibi düşün (saygıda vs. Kusur etmeden)

Reindi

80+ Silver
Titreyen bacağına yumruk at ben öyle düzeltmiştim :D
düzeliyor mu peki sınav boyunca götürür mü? bizim rota iç içe zaten 15-20 dakikada bitiyor sınav

Reis sürüşünü etkilemiyorsa kafaya takma bence hatta sende ona inat daha çok salla titret sakin ol yeter düz araba kullan hocaları kankanmış gibi düşün (saygıda vs. Kusur etmeden)
sallansa da istop falan etmiyorum onu kontrol edebiliyorum çok şükür

düzeliyor mu peki sınav boyunca götürür mü? bizim rota iç içe zaten 15-20 dakikada bitiyor sınav

sallansa da istop falan etmiyorum onu kontrol edebiliyorum çok şükür
denedim hakkaten oluyor lan eyvallah kardeşim

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Kanka yarın sınavım var ilk 2 ders bacağım titriyordu sonradan düzeldi stresi unut gitsin yapamadigin bir yer yoksa kafayı relaxla yola odaklan

Reindi

80+ Silver
Kanka yarın sınavım var ilk 2 ders bacağım titriyordu sonradan düzeldi stresi unut gitsin yapamadigin bir yer yoksa kafayı relaxla yola odaklan
1 kere kaldım ben 4 tur atıyoruz bir derste 2. hakkım bu 4 tur atarken 1 hatam sadece rampada istop ettim başka bir hatam yok yani sınavda da 1 tur attığımıza göre sıkıntıyı kendi kendime yapıyorum

1 kere kaldım ben 4 tur atıyoruz bir derste 2. hakkım bu 4 tur atarken 1 hatam sadece rampada istop ettim başka bir hatam yok yani sınavda da 1 tur attığımıza göre sıkıntıyı kendi kendime yapıyorum
bi önüne geçebilsem stresimin zaten sıkıntı yokta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,656
Üyeler
159,375
Son üye
Utkukalenderr
Top Bottom