Neler Yeni

Direksiyon sınavından sonra Sertifika ne zaman e devlete düşer

Fatih 39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Tanrıkulu
Merhabalar,ben bugün direksiyon sınavını geçtim nolur nolmaz diye 19 kasıma randevu aldım nüfus müdürlüğünden çünkü randevu bulmak neredeyse imkansız yaklaşık 3 saat bilgisayar başında siteyi yenileyerek anca randevu bulabildim henüz e devlet sürücü sertifikası gözükmüyor kaç güne gözükür 19 kasıma kadar gözükmesi lazım ayrıca nüfus müdüğürlüğüne biyometrik fotoğraf dışında ne götürülmesi gerekiyor yakın zamanda ehliyet alan birisi bu konu hakkında beni aydınlatabilir mi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sağlık raporu, kimlik, biyometrik fotoğraf, sertifika. Başka şeye gerek yok. Hatırladığım kadarıyla sertifikayı vermedim memura ama kurs götürmemi söylemişti. Hayırlı olsun kazasız belasız kullan arabanı dostum.

Thadox

80+ Bronze
Merhabalar,ben bugün direksiyon sınavını geçtim nolur nolmaz diye 19 kasıma randevu aldım nüfus müdürlüğünden çünkü randevu bulmak neredeyse imkansız yaklaşık 3 saat bilgisayar başında siteyi yenileyerek anca randevu bulabildim henüz e devlet sürücü sertifikası gözükmüyor kaç güne gözükür 19 kasıma kadar gözükmesi lazım ayrıca nüfus müdüğürlüğüne biyometrik fotoğraf dışında ne götürülmesi gerekiyor yakın zamanda ehliyet alan birisi bu konu hakkında beni aydınlatabilir mi
Haziranda aldım 1 adet biyometrik fotoğraf götürdüm yeterli oldu. Bide gitmeden harcı yatır. Ben ziraat mobilden halletmiştim.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Kurstan gidip belgelerinin ne zaman çıkacağını öğren onları alıp öyle git ne olur ne olmaz

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ahmet Furkan Tetik
Kurs yerine bağlı benimkini ertesi gün e devlete işlemişlerdi. Sınavı geçtim 2 gün sonra sürücü kursuna gidip belge alıp birtane de biyometrik fotoğrafla nüfus müdürlüğüne gittim geçici belge verdiler 3 gün sonra da ehliyetim geldi. Kurstan kursa değişir diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,521
Üyeler
163,512
Son üye
PenelopeQ
Top Bottom