Neler Yeni

Diş Beyazlatma Öncesi Sonrası Fark

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Önceden gönderi paylaşmıştım dış beyazlatma ücreti ile ilgili bugün yaptırdım sizlerle de paylaşmak istedim 1190tl ye kampanya dahilinde bence güzel fark olmuş sizce nasıl yalnız biraz sızlıyor 😁

Ekler

• IMG_20220713_002258~2.jpg
    IMG_20220713_002258~2.jpg
    52.5 KB · Hit: 137
  • IMG_20220715_160420.jpg
    IMG_20220715_160420.jpg
    2 MB · Hit: 143

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,522
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam keşke ikisini de aynı açıdan aynı şekilde çekseydiniz daha iyi olurdu ama buna rağmen anlaşılıyor hayırlı olsun.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Önceki hali de çok sarı değilmiş zaten ama yeni hali daha güzel tabii ki, hayırlı olsun. Kahve ve sigaradan uzak durun, zaten uyarmışlardır orada.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
renk tonu anlamında güzel bir değişiklik olmuş hocam hayırlı olsun iyi gülümsemeler :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceki hali de çok sarı değilmiş zaten ama yeni hali daha güzel tabii ki, hayırlı olsun. Kahve ve sigaradan uzak durun, zaten uyarmışlardır orada.
Zaten kullanmıyorum onları Ayn eski halı de kötü değildi bakıyorum ben zaten ama sarılık vardı gözüme çok batıyordu fırçalama ile geçmiyor sarılık beyazlatma şart imkanı olan herkes yaptırmalı bence 1200tl nelere verilmiyor ki bir PC için binlerce lira harcanıyor sağlık çok daha önemli 🤗

bextrium

80+
Hayırlı olsun gayet hoş görünüyor. Devlette mi özelde mi yaptırdınız?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mehmetekn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
hayırlı olsun hocam

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Zaten kullanmıyorum onları Ayn eski halı de kötü değildi bakıyorum ben zaten ama sarılık vardı gözüme çok batıyordu fırçalama ile geçmiyor sarılık beyazlatma şart imkanı olan herkes yaptırmalı bence 1200tl nelere verilmiyor ki bir PC için binlerce lira harcanıyor sağlık çok daha önemli 🤗
Dikkat etmeniz gerekenler neler ?

Birde yapılan işlem nedir ?

Bende sürekli fırçalama yapmama rağmen ufak dis diplerinde sarılık var bende yaptırmayı düşünüyorum.
Rica etsem soruları yanıtlayabilir misiniz ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Bende sürekli fırçalama yapmama rağmen ufak dis diplerinde sarılık var bende yaptırmayı düşünüyorum.
Öncelikle fırçalama ile geçmiyor bu bı gerçek mutlaka beyazlatma şart

Bana 3 seans uygulandı seans başı 20dk sürüyor her seansta jel ve özel solüsyon vs ile dişe sürülüyor sonra 20dk mavi ışık uygulanıyor uygulama sırasında sızlama ve ufak tefek ağrılar olabiliyor hatta benim şuan bile sızlama var bir iki gün daha devam edecektir oda yapıldıktan sonra ilk 10 gün renkli gıdalar içecekler yasak salçalı yemekler çok renkli yemekler vs yenmiyor ilk 10 gün rengini alması için sonra düzenli olarak tâbi her gün iki sefer en az 2 dk fırçalamak gerekiyor yumuşak fırça ile bu şekilde yani bakmak gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak sigara çay kahve çikolata kola vs bu gibi gıdalar dişin rengini sarartiyor beyazlatma yaptırıp bunları yine devamlı kullanırsan yine sararır Beyazlatma işlemi bakıma göre 3 seneye kadar gidiyor

~KİNG~

80+ Bronze
Önceden gönderi paylaşmıştım dış beyazlatma ücreti ile ilgili bugün yaptırdım sizlerle de paylaşmak istedim 1190tl ye kampanya dahilinde bence güzel fark olmuş sizce nasıl yalnız biraz sızlıyor 😁
hayırlı olsun ama, ben hiç tavsiye etmiyorum , iyice araştırdın mı diş beyazlatma olayını ? dişler güçsüzleşiyor.. vs vs..

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
hergün 2 defa fırçlayamazsan gene eski hali alacak
bendede üşengeçlik var günde 2 fırçalayamıyom sadece akşam yatarken fırçalıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,211
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom