Diş Hastası Lazım Acil

mahsunj

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar,

İstanbul Kent Üniversitesinde(Taksimde) diş hekimliğinde 4.sınıfta okumaktayım, stajım gereğince diş hastası bulmam gerekiyor ve hiç çevrem yok acil yardımca ihtiyacım var. Diş çekimi, kanal tedavisi vs. gibi ihtiyacı olan kişilere ihtiyacım var. Okulda hocalar eşliğinde yapılıyor zaten herhangi bir korkunuz endişeniz olmasın.

Herhangi bir ücret ödemenizde gerekmemektedir.

Lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim, yoksa stajdan kalarak dönemim uzayacak. Hem maddi hem manevi olarak çökeceğim.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

dün 20'liği çektirmiştim 2000 lira keşke dün yazsaydın ya :D

Merhabalar,

İstanbul Kent Üniversitesinde(Taksimde) diş hekimliğinde 4.sınıfta okumaktayım, stajım gereğince diş hastası bulmam gerekiyor ve hiç çevrem yok acil yardımca ihtiyacım var. Diş çekimi, kanal tedavisi vs. gibi ihtiyacı olan kişilere ihtiyacım var. Okulda hocalar eşliğinde yapılıyor zaten herhangi bir korkunuz endişeniz olmasın.

Herhangi bir ücret ödemenizde gerekmemektedir.

Lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim, yoksa stajdan kalarak dönemim uzayacak. Hem maddi hem manevi olarak çökeceğim.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.
Kanka doğu yaptircaktim beleşe yapıyorsan gelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gittiğim doktor aha bunlardan randevu al demişti

Ekler

• 1000021777.webp
    1000021777.webp
    341.6 KB · Hit: 29
Anılarım canlandı cumaları total hastası bulmak için çıkışlarda broşör basıp dağıtmıştık. Dostum benden sana tavsiye bakabildiğin kadar hasta bak staj kotanı bitirsen bile hasta almaya devam et. Yazın mutlaka bir muayenehaneye gözleme git yani diğerlerinden sıyrılmak için olabildiği kadar gayret göster benim çoğu arkadaşım 30-40 bin arasına çalışıyor. Dikkat et kendine kolay gelsin.

Geri