Neler Yeni

Diş için kanal tedavisi olacağım çok ağrı olur mu?

Thunderr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Elber
Selamlar kanal tedavisi olucam tedavi bittikten sonra ağrı olurmu

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ilk günler oluyor. yaptırmış biriyim. şuanda yerinde yok ama. bazen tutmayabiliyor kanal tedavi.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yaptıracağınız dişçi kaliteli ve güvenilir bir dişçi olsun. Kanal tedavisi olan dişime yapılan dolgu çok kötü olduğu için dişim kırıldı ve iltihaplandı bir dişimi kaybetmek zorunda kaldım. Çektiğim acılarda cabası.

Kanal tedavisi sonrası çok ağrı hissetmezsiniz diş içerisindeki sinirler ''alınıyor'' yok oluyor zaten.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Çok az ağrı hissediyorsun bittikten sonra ben saat 7 de kanal tedavisi olmuştum gece 12 gibi azıcık kanal tedavisi yapılan dişimin etrafı ağrıdı o da diş ağrısının 1000 de 1 i değil . Merak etme. Yapılırken 0 acı hissediyorsun zaten.

Okl23

80+
ben yaptırdım ilk gün azcık ağrıyor sonra daha ağrımıyor

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
hocam ben uzun kullanım testi yaptım yaklaşık 2-3 senedır kullanıyorum 2 dişimde de var dişin sinirleri alındığı için diş minesi beslenmiyor o yüzden dişte kırılma olabilir ben sakız çiğnerken kenarından küçük bir parça kırıldı bıde seker vb benzerı set cısımlerı ısırma

Şifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şifa Güneş
ben kanal tedavisi olduğumda hiç ağrı çekmedim her halde ağzıma ile ile enjekte edilen uyuşturucu sayesinde

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Dün izmir alsancak diş hastanesine gittim ve doktora hiç güvenemedim. Röntgeni çekilmek için gittiğimde yanlış dişin röntgenini çekmişlerdi :D Daha sonra doğru dişi çektiler. Doktor ağrın var mı diye sorduğunda şuan yok ama belli aralıklarla nöbet gibi geliyor ağrısı dedim. Ağrın olunca gel ozaman deyip gönderdi beni :D Zaten size hiç güvenmedim ne biçim doktorsunuz tedavi yapsanız bile yaptırmam size şikayet edeceğim deyip odadan çıktım. Çıkarken yüzünde bi yusuf ifadesi vardı ama pandemi diye diye hiç kimseye müdahale etmiyorlar böyle bir muhabbet mi var bizim dişimizi kim tedavi edecek o zaman :D

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
kanalda ağrı olmaz ki çıkınca uyuşur dişin sonra alışırsın Kanal tedavisinde dişteki sinirler çekilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Kanal tedavisi için normal bir dişçiye gidemezsin. Gidersen çok fazla acı çekersin. Ege Üniversite Diş Bölümü gibi bir yere gitmen lazım. Onun dışında acı çekmezsin.

Top Bottom