Diş için kanal tedavisi

Lux0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
25
arkadaşlar 2 gün önce özele gittim dişciye doktor çok curuk var dedi 3 kanal 2 dolgu yapılacak dedi ön dişlere kanal yapılacak dedi ön alt dişlere. Dişte baktığım zaman çürük yok neye göre dedi bilmiyorum. Film felan çekti ön alt 2 dişe kanal nasıl yapılıyor

arkadaşlar 2 gün önce özele gittim dişciye doktor çok curuk var dedi 3 kanal 2 dolgu yapılacak dedi ön dişlere kanal yapılacak dedi ön alt dişlere. Dişte baktığım zaman çürük yok neye göre dedi bilmiyorum. Film felan çekti ön alt 2 dişe kanal nasıl yapılıyor
kökü alıp içini dolgu ile dolduracak bildiğin kanal tedavisi.
Kök çürümesi genelde dişlerin arasına giren ve fırçalayarak çıkmayanlar ile olur diş ipi kullanmaya başla

kökü alıp içini dolgu ile dolduracak bildiğin kanal tedavisi.
Kök çürümesi genelde dişlerin arasına giren ve fırçalayarak çıkmayanlar ile olur diş ipi kullanmaya başla
hocam daha önce yaptırmadım hiç dişi felan kesiyor mu ön 2 dişi

hocam daha önce yaptırmadım hiç dişi felan kesiyor mu ön 2 dişi
1mm'den daha küçük bir delik açıp kökü çıkarıyor çıkan kök yerine dolgu yapıyor görünümde bişey değişmez rahat ol.
eğer profosoyonel bir hekimde hiçbişey hissetmezssin işlem sırasında

Başka dişçiyede git film çeksin bir dişçiye gittim dolgu olabilecek dişime kanal tedavisi yapacaktı başka dişçiye gidince anladık artık her insana güven olmuyor maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,316
Üyeler
184,293
Son üye
uct404
Geri