Neler Yeni

DİŞ KANAL TEDAVİSİ ZARARLI MIDIR?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
beyler bu tedaviyi oldum.diger dişimede yaptırcam.zararı var mıdır?saglıklı mıdır?

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

-Yec

80+ Bronze
beyler bu tedaviyi oldum.diger dişimede yaptırcam.zararı var mıdır?saglıklı mıdır?
Ben yaptırdım ve herhagi bir sorun yaşamadım. 3 aşamada bitti benim tedavim. İlk olarak dişin içini delip bir geçici dolgu koyuyorlar (Benim dişimde çok çürük vardı 4 te 1 ini bıraktı dişin). O dolgudan sonra bir geçici dolguyla şekil verdiler. Sonra normal dolguyu attılar. İlk yaptırdığımda ben tam tükürmediğim için azımda zehir tadı kaldı (ilaç tadı) 3 güne zor geçmişti. Tedavi sonrası hiçbir şey olmadı. Dişime aşırı sert bir şey geldi ona rağmen kırılmadı. Memnunum ben ama tabii ki doktorun da önemi var. Korkmanızı gerektiren bir durum yok.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yaptırdım ve herhagi bir sorun yaşamadım. 3 aşamada bitti benim tedavim. İlk olarak dişin içini delip bir geçici dolgu koyuyorlar (Benim dişimde çok çürük vardı 4 te 1 ini bıraktı dişin). O dolgudan sonra bir geçici dolguyla şekil verdiler. Sonra normal dolguyu attılar. İlk yaptırdığımda ben tam tükürmediğim için azımda zehir tadı kaldı (ilaç tadı) 3 güne zor geçmişti. Tedavi sonrası hiçbir şey olmadı. Dişime aşırı sert bir şey geldi ona rağmen kırılmadı. Memnunum ben ama tabii ki doktorun da önemi var. Korkmanızı gerektiren bir durum yok.
şu anda bende ilk aşamayı oldum.geçici dolgu koydular.haftaya tekrar gidicem.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
3 dişim çekildi 8-9 una kanal yapıldı bi o kadarda dolguludur hemen cevaplayayım

ilk önce diş artık ölüdür çürük sinire kadar indiği için sinirleri de alırlar diş artık hiçbir şey hissedemez acıtmaz başka seçenek olmadığı için sağlıklıda sayılabilir genelde 2-3 saat sonra geçiyor etkisi

-Yec

80+ Bronze
şu anda bende ilk aşamayı oldum.geçici dolgu koydular.haftaya tekrar gidicem.
Tamamdır korkmanıza gerek yok, benim 2. aşama çok hızlı bitmişti. En uzun süren ilk aşamadır zaten. Hatta 3. ve son aşamada diş dolgusunun normalini atarken hep iğne vururdu vurmadı (ki iyi ki de vurmamış gün boyu uyuşuyor) çünkü dişim hiç acımadı bile keserken. Kafanız rahat olsun.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Neden zararlı olsun. Bununla ilgili binlerce araştırmalar yapılıp o tedaviler size yapılıyor

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Benimde dişime yapmışlardı ilk zamanlar sıcak soğuk yiyecek içecek yediğim zaman dişim zonkladı başka da bişey olmadı

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ATA
Stajer diş hekimi olarak cevaplıyayım . Bir sorun vs olmaz :) dişini kurtarmanın en iyi yolu 👍

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ATA
Yaş kaç? 😁

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ATA
🤔 şimdi hangi diş olduğuna bağlı yaş ortalaman kritik çıkma ihitimali yok denecek kadar. Ama bir hekime görünmelisin şimdi hangi diş olduğunu bilmediğim için yorum yapamam. 13 yaşlar diş çıkmasının sona erdiği yaşlar . 13 ten sonra 20 li yaşlarda 20 li dişler cıkar sadece.

Top Bottom