Ben yaptırdım ve herhagi bir sorun yaşamadım. 3 aşamada bitti benim tedavim. İlk olarak dişin içini delip bir geçici dolgu koyuyorlar (Benim dişimde çok çürük vardı 4 te 1 ini bıraktı dişin). O dolgudan sonra bir geçici dolguyla şekil verdiler. Sonra normal dolguyu attılar. İlk yaptırdığımda ben tam tükürmediğim için azımda zehir tadı kaldı (ilaç tadı) 3 güne zor geçmişti. Tedavi sonrası hiçbir şey olmadı. Dişime aşırı sert bir şey geldi ona rağmen kırılmadı. Memnunum ben ama tabii ki doktorun da önemi var. Korkmanızı gerektiren bir durum yok.beyler bu tedaviyi oldum.diger dişimede yaptırcam.zararı var mıdır?saglıklı mıdır?
şu anda bende ilk aşamayı oldum.geçici dolgu koydular.haftaya tekrar gidicem.Ben yaptırdım ve herhagi bir sorun yaşamadım. 3 aşamada bitti benim tedavim. İlk olarak dişin içini delip bir geçici dolgu koyuyorlar (Benim dişimde çok çürük vardı 4 te 1 ini bıraktı dişin). O dolgudan sonra bir geçici dolguyla şekil verdiler. Sonra normal dolguyu attılar. İlk yaptırdığımda ben tam tükürmediğim için azımda zehir tadı kaldı (ilaç tadı) 3 güne zor geçmişti. Tedavi sonrası hiçbir şey olmadı. Dişime aşırı sert bir şey geldi ona rağmen kırılmadı. Memnunum ben ama tabii ki doktorun da önemi var. Korkmanızı gerektiren bir durum yok.
Tamamdır korkmanıza gerek yok, benim 2. aşama çok hızlı bitmişti. En uzun süren ilk aşamadır zaten. Hatta 3. ve son aşamada diş dolgusunun normalini atarken hep iğne vururdu vurmadı (ki iyi ki de vurmamış gün boyu uyuşuyor) çünkü dişim hiç acımadı bile keserken. Kafanız rahat olsun.şu anda bende ilk aşamayı oldum.geçici dolgu koydular.haftaya tekrar gidicem.
ben 3 kere kanal tedavisi oldum sonucunda kalıcı dişim çekildi ve bende hiç bir şey olmadıbeyler bu tedaviyi oldum.diger dişimede yaptırcam.zararı var mıdır?saglıklı mıdır?