Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
20 TL altı Amazon'dan diş macunu önerir misiniz? Signal White Now haricinde.
Colgate al gec20 TL altı Amazon'dan diş macunu önerir misiniz? Signal White Now haricinde.
Sensodyne sevmiyorum ya. Bir kez kullandım mı sanki uyuşturucu almış gibi beynim uyuşuyor. Düşünemiyorum. Yemin ediyorum sensodyne kullandığım günler okulda aşırı başarısızdım. Kesin olarak bunu diş macununa bağlayabilirim.Hocam bütçe aşıyor olabilir ama ben hep sensodin kullanıyorum. Diş macununda ucuza kaçmam.
Hangisini öneriyorsunuz? 1 tane sensodyne yok ki.Hocam bütçe aşıyor olabilir ama ben hep sensodin kullanıyorum. Diş macununda ucuza kaçmam.
Hocam sensodin demişim paradontax ya hep karıştırıyorum bu iki markayı aynı pahalılıkta olunca. Paradontax alın hocam.Hangisini öneriyorsunuz? 1 tane sensodyne yok ki.
Aynen öyle.
İyi mi hocam? Değer mi parasına? Benim kullandıgım Signal White Now 12 TL çünkü.Aynen öyle.
Değer hocam. Baya gidiyor zaten. Onu çok az sıkacaksın öyle bütün fırçayı kaplamayacaksın. Yarısına kadar sıkacaksın. İlk başta tadı iğrenç geliyor ama diş sağlığı için bu iyi bir macun.İyi mi hocam? Değer mi parasına? Benim kullandıgım Signal White Now 12 TL çünkü.![]()
Yalnız paradontax alacağım diye kendinizi zorlamanıza gerek yok. Dişleriniz sağlıklı ise gerek yok. Colgate alın geçin. Paradontax diş eti rahatsızlığın varsa iyidir.