Ankara'da bilmiyorum ama İzmir Konak'ta başarılı bir diş hastanesi vardı Türkiye'nin bir çok ilinden hasta gidiyordu.Arkadaşlar merhaba diş teli taktırmak istiyorum Ankara'da hangi hastaneyi önerirsiniz?
Maalesef oraya gidemem.Ankara'da bilmiyorum ama İzmir Konak'ta başarılı bir diş hastanesi vardı Türkiye'nin bir çok ilinden hasta gidiyordu.
Fiyat almak için gittiğimizde muayene ücreti alıyorlar mı bir klinik 50 tl istedi muayene için?Alt üst 15k taktırıcam haftaya üniversite hastanesinde
Özelde mi yaptırmak daha iyi Üniversite hastanesinde mi fiyat olarak ve iyi olması açısından ?60 ile 120 TL isteniyor evet
Ben hacettepe hastanesinde taktırmıştım tabi o zamanlar sıra bekleme vardı ve bir sürede beklemiştim. Ama orada yaptırdigima pişman değilim. Daha çok doktorla alakalı, doktorum işini severek yapan biriydi ve sorunsuz 1 yıl kullandım.Özelde mi yaptırmak daha iyi Üniversite hastanesinde mi fiyat olarak ve iyi olması açısından ?
fiyat olarak devlet daha avantajlı ama bildiğim kadarıyla 2-3 yıl sonraya randevu verebilirler. beklemek istemiyorsan özelde yaptıracaksın.Özelde mi yaptırmak daha iyi Üniversite hastanesinde mi fiyat olarak ve iyi olması açısından ?
Ankara da mı akrabalarınfiyat olarak devlet daha avantajlı ama bildiğim kadarıyla 2-3 yıl sonraya randevu verebilirler. beklemek istemiyorsan özelde yaptıracaksın.
babam dahil tüm amcalarım vs dişçi ama benim bu konularda gram bilgim yok
yok kayseride yaşıyorum, onlarda kayseride.Ankara da mı akrabaların