Neler Yeni

Diş yaptırma hakkında öneri

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar sağ ve sol olmak üzere köpek dişimin arkasındaki dişler çatladı düştü iki tarafında neden böyle oldu anlamadım boşluk var iki taraftarda. 2 diş yaparlarmı takma yada yeni yapılan dişler sağlam oluyormu yemek yerken yada ağrı felan olurmu anlayan birisi aydınlatır mı
Screenshot_20231211_013000.jpg

lusyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Efe
Arkadaşlar sağ ve sol olmak üzere köpek dişimin arkasındaki dişler çatladı düştü iki tarafında neden böyle oldu anlamadım boşluk var iki taraftarda. 2 diş yaparlarmı takma yada yeni yapılan dişler sağlam oluyormu yemek yerken yada ağrı felan olurmu anlayan birisi aydınlatır mıAlıntıyı görüntüle
İmplant yaparlar bir şey olmaz sağlıkla kullanirsan

WhoCares

80+ Gold
bütçene göre istersen implant yaptırırsın yerli yada yabanci istersen köprü yaptrirsin

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmplant yaparlar bir şey olmaz sağlıkla kullanirsan
Babam alttaki dişleri 9 dişi 9k fiyata yaptırmış iyi gibi sanki yaşı var tabi ama 55 yaşında bende oraya 2 tane diş yaptırmak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçene göre istersen implant yaptırırsın yerli yada yabanci istersen köprü yaptrirsin
Babam alttaki dişleri 9 dişi 9k fiyata yaptırmış iyi gibi sanki yaşı var tabi ama 55 yaşında bende oraya 2 tane diş yaptırmak istiyorum.

Top Bottom