Neler Yeni

Diş yutulursa ne olur ?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Alt ön dişlerimin birinin önünde küçük bir diş artığı gibi bir şey vardı ama şimdi yok ne oldu bilmiyorum dişimi fırçalarken farkettim, zeytin kabuğundan biraz daha küçük bir diş parçasıydı, dişimi fırçalarken mi düştü yoksa yutumu bilmiyorum, yutulursa bir şey olurmu hiç daha önce böyle veya buna benzer bir olay başına gelen oldumu ?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Hiçbirşey olmaz alttan çıkartırsın

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yediğin yemeklere ne oluyorsa o olur. Öğütemeyeceğin için nasıl yuttuysan öyle çıkar.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yediğin yemeklere ne oluyorsa o olur. Öğütemeyeceğin için nasıl yuttuysan öyle çıkar.
Organlara falan zarar verir diye bilgiler dolaşıyor internete, hastaneye gidip film çektirmeyi düşünüyorum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Organlara falan zarar verir diye bilgiler dolaşıyor internete, hastaneye gidip film çektirmeyi düşünüyorum
Yani kırık diş ise bir ihtimal bağırsak duvarına zarar verebilir ama kafaya takacak bir şey değil. Bir şey olmaz. Tuvaletini yaptıktan sonra dışkını kontrol et. Kan yoksa sorun yok. Doktor biraz gereksiz olur daha dişi yutup yutmadığından bile emin olmadığın bir durum için. Dediğim gibi yuttuysan bile sorun olmaz normal şartlar altında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafaya çok takacaksan da git görün ne diyim.

Bence diş taşıdır. Youtube a diş taşı yazarak nasıl bir şey olduğunu görebilirsin. Ben elma yerken dişim kırıldı sanmıştım diş taşıymış meğer.

COMMANDERR

80+ Bronze
soğan zarı ve tırnak olmadğığı sürece mide eritir merak etme :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,711
Üyeler
162,048
Son üye
suzanyghz
Top Bottom