Neler Yeni

Disari ses vermeyen kulaklik onerisi

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Disari ses vermeyen kulakici kulaklik onerirmisiniz
butce max 100 olsun

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Disari ses vermeyen kulakici kulaklik onerirmisiniz
butce max 100 olsun
JBL c100si olabilir. %70 seviyelerine kadar dışarı çok ses vermiyor. Dış ortamda zaten yanınızdakinin duyacağını sanmıyorum, kütüphane gibi sessiz bir ortamda daha üst ses seviyelerine çıkarsanız duyulur.

Kulakiçi silikonlu tipte almaya özen gösterin. Yani Airpods gibi değil de Airpods Pro gibi ucunda silikon olan. Açık tipler (Airpods gibiler) daha çok ses sızdırıyor dışarı.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
JBL c100si olabilir. %70 seviyelerine kadar dışarı çok ses vermiyor. Dış ortamda zaten yanınızdakinin duyacağını sanmıyorum, kütüphane gibi sessiz bir ortamda daha üst ses seviyelerine çıkarsanız duyulur.

Kulakiçi silikonlu tipte almaya özen gösterin. Yani Airpods gibi değil de Airpods Pro gibi ucunda silikon olan. Açık tipler (Airpods gibiler) daha çok ses sızdırıyor dışarı.
aynisini soylediler o zaman https://www.hepsiburada.com/jbl-c100siublk-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-ct-ie-siyah-p-HBV00000201EP bunu aliyorum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Jbl T110 modelinede bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla bir üst model. Kullanıyorum güzel bir kulaklık ama bendeki sanırım bozuk hafif bir cızırtı var ve aradaki fiyat farkı kadar kalite farkı yoktur.
20 tl fazla deger mi sence artilari nelerdir

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
20 TL fazla deger mi sence artilari nelerdir
Trendyoldan kuponla 55 TL ye almıştım. Bozuk gelmişti değiştirdiler ama böyle hala hafif bir cızırtı var (mesela telefonun sesi tamamen kapalı olduğunda bile eğer şarkı çalıyorsa melodiyi duyabiliyorum, bendeki bozuk büyük ihtimal) 20 TL lik bir fark var mı diye sorarsan zannetmiyorum olacağını. Bass ve tizlerde daha iyidir o kadar. Sadece şekli farklı belki hoşuna gider diye dedim. Fikir olarak söyledim.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Trendyoldan kuponla 55 TL ye almıştım. Bozuk gelmişti değiştirdiler ama böyle hala hafif bir cızırtı var (mesela telefonun sesi tamamen kapalı olduğunda bile eğer şarkı çalıyorsa melodiyi duyabiliyorum, bendeki bozuk büyük ihtimal) 20 TL lik bir fark var mı diye sorarsan zannetmiyorum olacağını. Bass ve tizlerde daha iyidir o kadar. Sadece şekli farklı belki hoşuna gider diye dedim. Fikir olarak söyledim.
disari ses veriyor mu sessiz ortamda en cok dikkat ettigim sey sesi sonda dinleyen biri degilim 70-80 desibelde disari ses verme durumu var mi

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
disari ses veriyor mu sessiz ortamda en cok dikkat ettigim sey sesi sonda dinleyen biri degilim 70-80 desibelde disari ses verme durumu var mi
Telefonun ses seviyesi 15 tık 10-11 civarında çok sessiz bir oda da biraz duyuluyor. Ben 13-14 t3 kullanıyorum ama 10-11 i de rahat duyuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,307
Üyeler
172,650
Son üye
merciahmet
Top Bottom