JBL c100si olabilir. %70 seviyelerine kadar dışarı çok ses vermiyor. Dış ortamda zaten yanınızdakinin duyacağını sanmıyorum, kütüphane gibi sessiz bir ortamda daha üst ses seviyelerine çıkarsanız duyulur.Disari ses vermeyen kulakici kulaklik onerirmisiniz
butce max 100 olsun
aynisini soylediler o zaman https://www.hepsiburada.com/jbl-c100siublk-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-ct-ie-siyah-p-HBV00000201EP bunu aliyorumJBL c100si olabilir. %70 seviyelerine kadar dışarı çok ses vermiyor. Dış ortamda zaten yanınızdakinin duyacağını sanmıyorum, kütüphane gibi sessiz bir ortamda daha üst ses seviyelerine çıkarsanız duyulur.
Kulakiçi silikonlu tipte almaya özen gösterin. Yani Airpods gibi değil de Airpods Pro gibi ucunda silikon olan. Açık tipler (Airpods gibiler) daha çok ses sızdırıyor dışarı.
Beyaz veya kırmızı renk tercih edersen amazon'da 60 TL ve kargo bedava:aynisini soylediler o zaman https://www.hepsiburada.com/jbl-c100siublk-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-ct-ie-siyah-p-HBV00000201EP bunu aliyorum
tesekkur ederimBeyaz veya kırmızı renk tercih edersen amazon'da 60 TL ve kargo bedava:
JBL C100SI Kulakiçi Kulaklık, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
JBL C100SI Kulakiçi Kulaklık, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Disari ses vermeyen kulakici kulaklik onerirmisiniz
butce max 100 olsun
Jbl T110 modelinede bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla bir üst model. Kullanıyorum güzel bir kulaklık ama bendeki sanırım bozuk hafif bir cızırtı var ve aradaki fiyat farkı kadar kalite farkı yoktur.Disari ses vermeyen kulakici kulaklik onerirmisiniz
butce max 100 olsun
20 tl fazla deger mi sence artilari nelerdirJbl T110 modelinede bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla bir üst model. Kullanıyorum güzel bir kulaklık ama bendeki sanırım bozuk hafif bir cızırtı var ve aradaki fiyat farkı kadar kalite farkı yoktur.
Trendyoldan kuponla 55 TL ye almıştım. Bozuk gelmişti değiştirdiler ama böyle hala hafif bir cızırtı var (mesela telefonun sesi tamamen kapalı olduğunda bile eğer şarkı çalıyorsa melodiyi duyabiliyorum, bendeki bozuk büyük ihtimal) 20 TL lik bir fark var mı diye sorarsan zannetmiyorum olacağını. Bass ve tizlerde daha iyidir o kadar. Sadece şekli farklı belki hoşuna gider diye dedim. Fikir olarak söyledim.20 TL fazla deger mi sence artilari nelerdir
disari ses veriyor mu sessiz ortamda en cok dikkat ettigim sey sesi sonda dinleyen biri degilim 70-80 desibelde disari ses verme durumu var miTrendyoldan kuponla 55 TL ye almıştım. Bozuk gelmişti değiştirdiler ama böyle hala hafif bir cızırtı var (mesela telefonun sesi tamamen kapalı olduğunda bile eğer şarkı çalıyorsa melodiyi duyabiliyorum, bendeki bozuk büyük ihtimal) 20 TL lik bir fark var mı diye sorarsan zannetmiyorum olacağını. Bass ve tizlerde daha iyidir o kadar. Sadece şekli farklı belki hoşuna gider diye dedim. Fikir olarak söyledim.
Telefonun ses seviyesi 15 tık 10-11 civarında çok sessiz bir oda da biraz duyuluyor. Ben 13-14 t3 kullanıyorum ama 10-11 i de rahat duyuyorum.disari ses veriyor mu sessiz ortamda en cok dikkat ettigim sey sesi sonda dinleyen biri degilim 70-80 desibelde disari ses verme durumu var mi