oEnesQlf
80+ Silver
nerdeyse aynı sayılırlar ama red'in bass'ı biraz daha fazla araştırıp alırsan daha iyi olurBlue mu red mi daha iyi ?
nerdeyse aynı sayılırlar ama red'in bass'ı biraz daha fazla araştırıp alırsan daha iyi olurBlue mu red mi daha iyi ?
İnternette red in eq ayarı daha iyi red daha üst demişler ama bazıları da blue iyi demişnerdeyse aynı sayılırlar ama red'in bass'ı biraz daha fazla araştırıp alırsan daha iyi olur
Kz prx - kz ASF 10 ba ile truthear blue arasından hangisi daha iyi ?nerdeyse aynı sayılırlar ama red'in bass'ı biraz daha fazla araştırıp alırsan daha iyi olur
Bence truthear blueKz prx - kz ASF 10 ba ile truthear blue arasından hangisi daha iyi ?
Ses kartını eve geçince bakayım laptop var bendeBence truthear blue
ama anakartın ses kartı kötüyse ve ses kartın yoksa ses kartı+ kulaklık alıp ileride truthear blue gibi üst seviye bir kulaklığa geçmek daha mantıklı
Şimdi kulakiçi gaming diye bir şey yok asusun son zamanlarda milleti kazıklamak için çıkardığı bir model dışında. Logitech g733 wireless tavsiye ederim üst kısmı ayarlanabilir bez olduğu için hertürlü kafana uyuyacağını düşünüyorum. Ayrı etten aşırı hafif ve bataryası çok iyi.Fiyatı çok aşırı pahalı olmasın sağlam iyi ses kasabilecegim bir kulaklik istiyorum kulakustu çok rahatsız edici belki de 4 5 model denedim hepsi berbat kafa yapım uymuyor KULAKİCİ gaming kulaklık önerirseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tws ile ses kasabilirsem tws de önerebilirsiniz
hocam kulaküstü kulaklığın da(oyuncu kulaklığı olarak) kulakiçinden tek bariz farkı dışarıdan gelen sesi soğurması ve ses gecikmesinin az olması. eğer kulakiçinin ses kalitesi yeterliyse , ses gecikmesi de az ise oyun da oynanır ses de kasılır bence.Şimdi kulakiçi gaming diye bir şey yok asusun son zamanlarda milleti kazıklamak için çıkardığı bir model dışında. Logitech g733 wireless tavsiye ederim üst kısmı ayarlanabilir bez olduğu için hertürlü kafana uyuyacağını düşünüyorum. Ayrı etten aşırı hafif ve bataryası çok iyi.
Kulaküstü almak istemiyorum başımı saçımı eziyor her türlü baskı varŞimdi kulakiçi gaming diye bir şey yok asusun son zamanlarda milleti kazıklamak için çıkardığı bir model dışında. Logitech g733 wireless tavsiye ederim üst kısmı ayarlanabilir bez olduğu için hertürlü kafana uyuyacağını düşünüyorum. Ayrı etten aşırı hafif ve bataryası çok iyi.
Aynen de kararsızım suanhocam kulaküstü kulaklığın da(oyuncu kulaklığı olarak) kulakiçinden tek bariz farkı dışarıdan gelen sesi soğurması ve ses gecikmesinin az olması. eğer kulakiçinin ses kalitesi yeterliyse , ses gecikmesi de az ise oyun da oynanır ses de kasılır bence.