Neler Yeni

Dişçi Masrafı Kaç K Tutar

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Aranızda aynı sorunları yasıyan yada dıscı varsa cevaplarsa sevınırım :D

dıslerımde toplamda 6 tane curuk var dıs taslarım var dıslerım yamuk yanı telde ıstıyor ayrıca dıs beyazlatma lazım buyuk ıhtımalle aryıca 2*3 tanede dısım kırık dolgu ıle kırık yerlerın tamamlanması lazıma galıba yok yok toplamda ortalama kac k cıkar :D

yerçileği

80+ Bronze

dıslerımde toplamda 6 tane curuk var dıs taslarım var dıslerım yamuk yanı telde ıstıyor ayrıca dıs beyazlatma lazım buyuk ıhtımalle aryıca 2*3 tanede dısım kırık dolgu ıle kırık yerlerın tamamlanması lazıma galıba yok yok toplamda ortalama kac k cıkar :D
fiyatlar değişir yaşadığın yere göre dün 1 adet dolgu için 1.500tl verdim sana referans olsun dişçiye gidip sorabilirsin neler yapacağını kaç adet yapacağını o belirleyecek zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
alex

Vallah hocam diş işinde net bir fiyat yoktur. Çünkü adam sana mesela atıyorum 10.000 tl der adam dişini yaparken yeni bir çürük bulur, dişin kırılabilir, falan filan.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallah hocam diş işinde net bir fiyat yoktur. Çünkü adam sana mesela atıyorum 10.000 tl der adam dişini yaparken yeni bir çürük bulur, dişin kırılabilir, falan filan.
dogrudur pekı sence agızdan duz bır fıyat soylesen ne olurdu :D

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
Kankam sen ucuza cıkamazsın ordan

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Son düzenleme:

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
50k yı bulur galıba
50 den fazlatutar hocam geçen arkadaşım tel taktırdı 80 bine 90/100 olur o dişçisine göre herhalde birde sizin diğer işlemler var size en iyimser ihtimalle 100 e falan patlar muhtemelen

The Semih

80+ Gold
4 diş çektirsen ortalama 10-15K tutar, 50K tutmaz çünkü yapma diş yaptırırsan anca o kadar tutuyor benim bildiğim. Sadece çekmek 50K tutmuyor. Ortlama 15-20K ya halledilir.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
4 diş çektirsen ortalama 10-15K tutar, 50K tutmaz çünkü yapma diş yaptırırsan anca o kadar tutuyor benim bildiğim. Sadece çekmek 50K tutmuyor. Ortlama 15-20K ya halledilir.
tel diyor hocam beyazlatma diyor sadece diş çekme olsa evet tutmaz ama teller pahalı

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,824
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey

dis tasi temizligini devletten bedavaya yaptir.

Top Bottom