Neler Yeni

Dişçiye gitmeye utanıyorum?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
sabri reis
Dişlerimi her gün fırçalayan biriyim, ancak yine de dişlerim sarı ve ağzım kokuyor. Muhtemelen dişim çürük olduğu için dişçiye gideceğim. Bu yüzden utanıyorum, acaba dişçi maske falan takıyor mu? Rezil olmayayım, sonra midesi bulanmasın.

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Dişlerimi her gün fırçalayan biriyim, ancak yine de dişlerim sarı ve ağzım kokuyor. Muhtemelen dişim çürük olduğu için dişçiye gideceğim. Bu yüzden utanıyorum, acaba dişçi maske falan takıyor mu? Rezil olmayayım, sonra midesi bulanmasın.
hocam dişçi böyle yapacaksa doktor olmasaydı

Emsal

80+ Silver
Kardeş çok haklısın bence gitme , çürük iyice bi derinleşsin belki sonra enfeksiyon kana karışır sen de ebedi alemde rahatlarsın:)

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Dostum ağız kokusunun tek sebebi çürük ve bakımsızlık değil.
Sinizüt,kalp rahatsızlıkları,şeker gibi hastalıklarda buna sebebiyet verebiliyor hatta bazen genetik bile olabiliyor.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,115
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Dostum hiçbir sorun yok, diş heskimleri seni en çok anlayacak olan kişiler. Ben diş hekimliği okuyorum, dişime önem veriyorum ve fırçalıyorum ama benim de dişlerim sarı, sarı oluyor diye utanman da gerekmiyor.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,036
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Benimde beyazlamiyor asla hocam sanirim sigara ictigimden agiz kokusuda ilk kalktigimda oluyor maalesef

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
sabri reis
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular