bende öyle düşündüm ama sanal kart atarsanız 1 yıl boyunca kesmiyor 3 aylık nitrodada öyleydiAlıntıyı görüntüle
Bence yanlış anlaşılma var
anladım ben seni kankam da bu moronlar niye böyle anlamadım bilmem ne falan yazıyor onu anlamadım anlamayacak bir şeyde yok aslında fakat anlamlandıramadığım kişiler mevcutbende öyle düşündüm ama sanal kart atarsanız 1 yıl boyunca kesmiyor 3 aylık nitrodada öyleydi
nasıl yapıyoruz bende şu şekil gözüküyoMerhabalar bugun kişisel discord hesabıma 1 aylık nitro denemesi geldi ve bende beleş diye üzerine kondum ki, 1 yılda 0$/99$ yazıyodu yani ücretsizdi ve işin ciddi olan yeri alınıyor olması burdada bilgilendirmek istedim fotoğrafta kanıtı var
konuyu alıntılarsanız öne çıkar daha çok kişiye ulaşır iyi günler
Yani 1 yıl boyunca deneyip duracak ama iptal de olmayacak peki bu hesabı riske atmaz mi yasaklanma falan olabilir mi?bende öyle düşündüm ama sanal kart atarsanız 1 yıl boyunca kesmiyor 3 aylık nitrodada öyleydi
sanirim eski kullanicilara veriyor bide benim nitrom 5 aydir vardi bitimine dogru atti nitroyu deneyin diye bir kisim olmasi gereknasıl yapıyoruz bende şu şekil gözüküyo Alıntıyı görüntüle