Discordu tarayıcıdan aç tarayıcının VPN i ile. Yoksa eklenti ile kur sonra aç dc sitesini sese gir.Discordun uygulamasını açmak için ne yapabilirim ? Kaspersky kullandığımdan ötürü Goodbye çalışmıyor DNS olayı falan da denedim olmadı. Operadan bağlanmak tam bir işkence.
Kaspersky VPN uygulamasında bölünmüş tünellemeye dcyi ekliyorum vpn açıyorum fakat yüm bilgisayara açıyor VPN'i oyunda ping oluyor falan nasıl çözebilirim ?
çıkıyor kullanamıyorsunkaspersky de dışlama atayabiliyorsun goodbyedpi yı dışlamaya koy sorun çıkarmaz.
tarayıcı istemiyorum demiştim hocam zaten öyle giriyorumDiscordu tarayıcıdan aç tarayıcının VPN i ile. Yoksa eklenti ile kur sonra aç dc sitesini sese gir.
Discordun uygulamasını açmak için ne yapabilirim ? Kaspersky kullandığımdan ötürü Goodbye çalışmıyor DNS olayı falan da denedim olmadı. Operadan bağlanmak tam bir işkence.
Kaspersky VPN uygulamasında bölünmüş tünellemeye dcyi ekliyorum vpn açıyorum fakat yüm bilgisayara açıyor VPN'i oyunda ping oluyor falan nasıl çözebilirim ?
Geçmiş mesajlarım görünmüyor sanırım, uygulamayı denedim ping yapıyorPC için GoodByeDPI telefon için çalışıyorsa 1.1.1.1 öneririm
++![]()
1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.
Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable.one.one.one.one
warp mı ping yapıyor hocamGeçmiş mesajlarım görünmüyor sanırım, uygulamayı denedim ping yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
++
allah allah normalde bende yapmıyor hocam
valla bilmiyorum ama valoda 7-8 ms alırken açınca 40 50 alıyorum
dm bakar mısın biAlıntıyı görüntüle
bende böyle hocam o pingleri almıyorum