Discord açabilmem için ne önerirsiniz ?

Discordun uygulamasını açmak için ne yapabilirim ? Kaspersky kullandığımdan ötürü Goodbye çalışmıyor DNS olayı falan da denedim olmadı. Operadan bağlanmak tam bir işkence.
Kaspersky VPN uygulamasında bölünmüş tünellemeye dcyi ekliyorum vpn açıyorum fakat yüm bilgisayara açıyor VPN'i oyunda ping oluyor falan nasıl çözebilirim ?
Discordu tarayıcıdan aç tarayıcının VPN i ile. Yoksa eklenti ile kur sonra aç dc sitesini sese gir.

kaspersky de dışlama atayabiliyorsun goodbyedpi yı dışlamaya koy sorun çıkarmaz.
çıkıyor kullanamıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Discordu tarayıcıdan aç tarayıcının VPN i ile. Yoksa eklenti ile kur sonra aç dc sitesini sese gir.
tarayıcı istemiyorum demiştim hocam zaten öyle giriyorum

Discordun uygulamasını açmak için ne yapabilirim ? Kaspersky kullandığımdan ötürü Goodbye çalışmıyor DNS olayı falan da denedim olmadı. Operadan bağlanmak tam bir işkence.
Kaspersky VPN uygulamasında bölünmüş tünellemeye dcyi ekliyorum vpn açıyorum fakat yüm bilgisayara açıyor VPN'i oyunda ping oluyor falan nasıl çözebilirim ?

valla bilmiyorum ama valoda 7-8 ms alırken açınca 40 50 alıyorum
1748458896123.webp

bende böyle hocam o pingleri almıyorum

çözüm bulabildiniz mi kaspersky tamamen kaldırdım yine de hiçbir şekilde giremiyorum a

Geri