Discord açabilmem için ne önerirsiniz ?

Abi zaten 87 doğumluyum yazmışsın altına gördüm ashahgha
girenler goodbye ile giriyor fakat kaspersky açtırmıyor onu bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millet ts kullansa inan ts daha iyi şuan ne vpn ne dns kullanırım da discord da discord diyor herkes

Ben bıraktığımda TS vardı vallahi, taş gibi de programdı. Dosya paylaşımı, kamera olayları falan gelince unutuldu cânım program.

Bayadır kullanmaya yeltenmediğim için soruyorum şu better discord kullanılabiliyor mu logosu sarı olan?

Denedim malesef oda vpn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaspersky üzerinden bölünmüş tünelleme nasıl yapılıyor bilen var mı ? bölünmüş tünelleme açıkken bile tüm pcye VPN açıyor
Bu vpn değil diye biliyorum hocam benzeri olması lazım ama konum değiştirmiyordu, kullanan arkadaşlar var pingi biraz artırıyor sadece ama sanırım İnternetten İnternete değişiyor

Bu vpn değil diye biliyorum hocam benzeri olması lazım ama konum değiştirmiyordu, kullanan arkadaşlar var pingi biraz artırıyor sadece ama sanırım İnternetten İnternete değişiyor
VPN değil warp evet ama oyun oynarken arkada dc girmek için arıyorum sadece, zaten ping olunca anlamı kalmıyor

Her şeyi denemişsin zaten geriye kalan tek çözüm başka ülkeye taşınmak gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Kral olay aldığım net hızı değil, ben kaspersky premium ile kayıp yaşamadan vpn açabiliyorum zaten. Ben valo oynarken arka planda dc açmak istiyorum fakat bu şekilde de 50ms oluyor yani buda olmadı
Hocam bende Kaspersky kullanıyorum vpn dcyi açıp sonra vpni kapattığımda kullanmaya devam edebiliyorum. VPN olmadan açılmıyor yani ek birşeu yok benim PC’de bir deneyin derim.

Geri