discord token koruması telefon numaranı verebilirsin hiç bir sorun olmazSelamlar, arkadaşlarım ile discordda takılırken şöyle bir sorunla karşılaştım; Bu sorundan nasıl kurtulabilirim, telefon numarası vermek istemiyorum ama.
Peki verdikten sonra numarayı geri silme şansım var mı?discord token koruması telefon numaranı verebilirsin hiç bir sorun olmaz
Nayır yokPeki verdikten sonra numarayı geri silme şansım var mı?
Hmm, benim numaram yok ama (bazı özel nedenlerden dolayı kapattırdım.) nasıl yapabilirim bu doğrulamayı başka türlü?Nayır yok
Doğrudur da yukarıda belirttiğim gibi, bazı özel nedenlerden dolayı hattımı kapattırdım. Başka türlü nasıl yapabilirim?Zaten ya e-posta ile doğrulama istiyor ya da numara ile. Hatırladığıma göre buradayken numara istiyordu. Numaranı Discord'a vermende bir sakınca yok. Hatta sana ek bir güvenlik sağlıyor diyebiliriz.
Bu uyarıyı almış olman için kısa bir süre içinde birden fazla hesap açmış olman gerekli. Böyle bir şey yaptın mı? Eğer yaptıysan bir süre bekle ve yeni bir hesap açmayı dene. Çünkü aynı hesaba geri girersen yine aynı ekrana atacaktır.Hmm, benim numaram yok ama (bazı özel nedenlerden dolayı kapattırdım.) nasıl yapabilirim bu doğrulamayı başka türlü?
ailenin telefonuyla yapabilirsin izin alıpHmm, benim numaram yok ama (bazı özel nedenlerden dolayı kapattırdım.) nasıl yapabilirim bu doğrulamayı başka türlü?
Doğrulanmamış hesaplarda :Eğer vpn gibi şeyler kullanıyorsan şüpheli bir hareket yapmışsın gibi bir doğrulama istiyor.
Kısa süre içinde 2.hesap ile ana hesabıma 3 4 defa geçiş yaptım ama. Ondan dolayı olabilir mi?Bu uyarıyı almış olman için kısa bir süre içinde birden fazla hesap açmış olman gerekli. Böyle bir şey yaptın mı? Eğer yaptıysan bir süre bekle ve yeni bir hesap açmayı dene. Çünkü aynı hesaba geri girersen yine aynı ekrana atacaktır.