Neler Yeni

discord bir anda doğrulama istedi

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hüseyin Demirci
Selamlar, arkadaşlarım ile discordda takılırken şöyle bir sorunla karşılaştım; Bu sorundan nasıl kurtulabilirim, telefon numarası vermek istemiyorum ama.
Screenshot_180.png

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Zaten ya e-posta ile doğrulama istiyor ya da numara ile. Hatırladığıma göre buradayken numara istiyordu. Numaranı Discord'a vermende bir sakınca yok. Hatta sana ek bir güvenlik sağlıyor diyebiliriz.

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hüseyin Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten ya e-posta ile doğrulama istiyor ya da numara ile. Hatırladığıma göre buradayken numara istiyordu. Numaranı Discord'a vermende bir sakınca yok. Hatta sana ek bir güvenlik sağlıyor diyebiliriz.
Doğrudur da yukarıda belirttiğim gibi, bazı özel nedenlerden dolayı hattımı kapattırdım. Başka türlü nasıl yapabilirim?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Hmm, benim numaram yok ama (bazı özel nedenlerden dolayı kapattırdım.) nasıl yapabilirim bu doğrulamayı başka türlü?
Bu uyarıyı almış olman için kısa bir süre içinde birden fazla hesap açmış olman gerekli. Böyle bir şey yaptın mı? Eğer yaptıysan bir süre bekle ve yeni bir hesap açmayı dene. Çünkü aynı hesaba geri girersen yine aynı ekrana atacaktır.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Ahmet Aydın
Eğer vpn gibi şeyler kullanıyorsan şüpheli bir hareket yapmışsın gibi bir doğrulama istiyor.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Eğer vpn gibi şeyler kullanıyorsan şüpheli bir hareket yapmışsın gibi bir doğrulama istiyor.
Doğrulanmamış hesaplarda :
-Değiştirilmiş IP yani direkt VPN
-Aynı anda 2 ve daha fazla cihazdan / tarayıcıdan giriş yapmak.
-Bu hesaptan önce veya sonra kısa süre içinde bir sürü hesap açılması.

gibi şeylerde böyle sonuçlar veriyor.

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hüseyin Demirci
Bu uyarıyı almış olman için kısa bir süre içinde birden fazla hesap açmış olman gerekli. Böyle bir şey yaptın mı? Eğer yaptıysan bir süre bekle ve yeni bir hesap açmayı dene. Çünkü aynı hesaba geri girersen yine aynı ekrana atacaktır.
Kısa süre içinde 2.hesap ile ana hesabıma 3 4 defa geçiş yaptım ama. Ondan dolayı olabilir mi?

Top Bottom