Letrion 80+ Platinum Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 11,881 En İyi Cevap 3 23 Haziran 2021 #1 Discord server'larında şu tarz nickler gördüm: Peygambereç*kan Üst mertebe kişilere küfürlü lakap isim vermeyeyim. Dini şeylere küfür Bu tarz nicke sahip kişiler şikayet falan edilmiyormu?
Discord server'larında şu tarz nickler gördüm: Peygambereç*kan Üst mertebe kişilere küfürlü lakap isim vermeyeyim. Dini şeylere küfür Bu tarz nicke sahip kişiler şikayet falan edilmiyormu?
rapstarjustercik 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1,268 23 Haziran 2021 #2 Bırak ya, Vechiron abimin tabiriyle tuvalette kendi çabalarıyla meydana gelmiş insanlarla uğraşılmaz
akıllı kuş 80+ Gold Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 8,722 Dahası Reaksiyon skoru 5,110 Konum kuş kafesi İsim Cicikuş 23 Haziran 2021 #3 rapstarjustercik yazmış: Bırak ya, Vechiron abimin tabiriyle tuvalette kendi çabalarıyla meydana gelmiş insanlarla uğraşılmaz Devamı için tıklayın... dwqhjf9ohdansgıvusdhgvıulsadbgvuılgsadb yarıldım yemin ediyorum
rapstarjustercik yazmış: Bırak ya, Vechiron abimin tabiriyle tuvalette kendi çabalarıyla meydana gelmiş insanlarla uğraşılmaz Devamı için tıklayın... dwqhjf9ohdansgıvusdhgvıulsadbgvuılgsadb yarıldım yemin ediyorum
Mr. Edri 80+ Platinum Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 15,550 En İyi Cevap 26 Dahası Reaksiyon skoru 23,307 Yaş 20 İsim . 23 Haziran 2021 #4 LegendaryS yazmış: Discord server'larında şu tarz nickler gördüm: Peygambereç*kan Üst mertebe kişilere küfürlü lakap isim vermeyeyim. Dini şeylere küfür Bu tarz nicke sahip kişiler şikayet falan edilmiyormu? Devamı için tıklayın... Etsen de sonuç alamazsın muhtemelen
LegendaryS yazmış: Discord server'larında şu tarz nickler gördüm: Peygambereç*kan Üst mertebe kişilere küfürlü lakap isim vermeyeyim. Dini şeylere küfür Bu tarz nicke sahip kişiler şikayet falan edilmiyormu? Devamı için tıklayın... Etsen de sonuç alamazsın muhtemelen