Skynel
80+ Gold
Dahası
Amazon alacak olsa discorda nitro tarzı şeyler TL bandında gelir diye düşünüyorum en azından daha ucuz olur.
Discord henüz 2022 yılına kadar firmasını/programını/uygulamasını satacağını düşünmüyorum. Gün hatta saat geçtikçe bile binlerce yeni kullanıcı katılıyor ki katılmak zorunda. Neredeyse Voice-Chat Appleri arasında tekel'e dönmüş durumda. Eskiden Teamspeak ve Skype yarıştırırdık ama Discord piyasaya öyle bir giriş yaptı ki 2 programında kullanıcılarını kendisine çekmeyi başardı. En basit örneği Türkiye Discord Public sunucularında bile toplam kullanıcı sayısı 1 milyonu geçiyor. Toplamda Guild bazında baktığımızda bu sayı çok ama çok fazla olduğundan eminim. Bu kadar fazla kullanıcıya ve bu kadar fazla ağ trafiğine rağmen çok az ve belirli bölgelerde çökme yaşaması da ilginç. Son ve öz fikrim satılmayacağı yönünde eğer satılır ise 12 milyar gibi bir bütçe programın yanında gülünç bir rakam kalacaktır.Çok detaylı konumda belirttim(!)
Microsoft Discord u satın almak istiyor?
Microsoft Discord u satın almak istiyor.forum.donanimarsivi.com
Kendini çok değerli gören Discord Microsoft'un 12 milyarlık teklifini reddetti.
Daha önce de DC'yi satın alma denemeleri olan başka şirketler var. Acaba o Amazon mu?
Twitch gibi bu da Amazon un çatısı altına girebilir mi acaba?
İçimden bir ses diyor ki
DC koin çıkacak. O da doge gibi bir shitcoin olacak. Ama DC yi pumplayan Musk değil Jeff Bezos olacak.
Evet arkadaşlar bugün geleceği gördük. Bunu yorumlarda tartışın, layk atın ve kanalıma abone olun(!)
Chat App Discord Ends Takeover Talks With Microsoft
Microsoft Corp. and video-game chat company Discord Inc. have ended takeover talks after Discord rejected a $12 billion bid, according to people familiar with the matter.www.bloomberg.com
İmkansız, aşağıda bıraktığım linkte görebileceğiniz üzere Discord gibi büyük firmalar ne kadar fazla kullanıcısı isterse istesin belirli bir döviz üzerinden işlem yapar ki yapmak zorundalar. Eğer bölgesel fiyatlandırma gelirse Amerika'da yaşayan Ahmet Türkiye'de sahip olduğu kredi kartını ve VPN kullanarak 4.99$ yerine çok daha cuzi bir rakama Nitro satın alabilir.Amazon alacak olsa discorda nitro tarzı şeyler TL bandında gelir diye düşünüyorum en azından daha ucuz olur.
Bu prime üyeliği içinde geçerli olmaz mıydı o zaman?Discord henüz 2022 yılına kadar firmasını/programını/uygulamasını satacağını düşünmüyorum. Gün hatta saat geçtikçe bile binlerce yeni kullanıcı katılıyor ki katılmak zorunda. Neredeyse Voice-Chat Appleri arasında tekel'e dönmüş durumda. Eskiden Teamspeak ve Skype yarıştırırdık ama Discord piyasaya öyle bir giriş yaptı ki 2 programında kullanıcılarını kendisine çekmeyi başardı. En basit örneği Türkiye Discord Public sunucularında bile toplam kullanıcı sayısı 1 milyonu geçiyor. Toplamda Guild bazında baktığımızda bu sayı çok ama çok fazla olduğundan eminim. Bu kadar fazla kullanıcıya ve bu kadar fazla ağ trafiğine rağmen çok az ve belirli bölgelerde çökme yaşaması da ilginç. Son ve öz fikrim satılmayacağı yönünde eğer satılır ise 12 milyar gibi bir bütçe programın yanında gülünç bir rakam kalacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İmkansız, aşağıda bıraktığım linkte görebileceğiniz üzere Discord gibi büyük firmalar ne kadar fazla kullanıcısı isterse istesin belirli bir döviz üzerinden işlem yapar ki yapmak zorundalar. Eğer bölgesel fiyatlandırma gelirse Amerika'da yaşayan Ahmet Türkiye'de sahip olduğu kredi kartını ve VPN kullanarak 4.99$ yerine çok daha cuzi bir rakama Nitro satın alabilir.
Link 2018 Aralık ayından beri herkese açık bir şekilde duruyor ancak Discord'un bu yönde hiç bir şekilde cevabı yok.
Evet, nitro ve nitro ayrıcalıklarını kullanan tüm özellikler için geçerli.Bu prime üyeliği içinde geçerli olmaz mıydı o zaman?
Ve bu dediğiniz şey bir sürü şey için geçerli bölgesel fiyatlandırma olayı bir çok yerde bir çok ülkede de uygulanan bir şey.
Şunu demek istiyorum prime üyeliği de önceden dolar bazında satılıyorduEvet, nitro ve nitro ayrıcalıklarını kullanan tüm özellikler için geçerli.
Ama discordu satacaklarını sanmıyorum çünkü baya fazla kişi kullanıyor ve düzenli güzel bir gelirleri var.Şunu demek istiyorum prime üyeliği de önceden dolar bazında satılıyordu
Şuan TL bazında ucuza satılıyor
O zaman yurt dışında ki insanlarda Prime üyeliğine ucuza alabilir VPN ile
Steamde de geçerli bu adam elinde ki doları TL'ye çevirip steamde ki dolar kuru daha az olduğu için daha uyguna oyun alabilir alıyorsa bile buna engel olan bir şey yok
Bence dediğim şey imkansız değil Amazon DC'yi satın alırsa TL bazında üyelik verebilir diye düşünüyorum
Alırsa diyorum zaten o konuyla ilgili bir bilgim yok umarım alır Amazon'un gerçekten Türkler için yaptığı güzel şeyler varAma discordu satacaklarını sanmıyorum çünkü baya fazla kişi kullanıyor ve düzenli güzel bir gelirleri var.
Nitronun faydası nedidAmazon alırsa daha iyi olur bizler için. Umarım amazon alır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nitro olmuş 45 TL
Nitro Alınmaz Bu Zamanda
Y-yalnız değilsin pompalamak geldi aklıma direkbaşlığı görünce daha başka şeyler anladım
Olmaz Windows 10 gibi ağır çalışır.Çok detaylı konumda belirttim(!)
Microsoft Discord u satın almak istiyor?
Microsoft Discord u satın almak istiyor.forum.donanimarsivi.com
Kendini çok değerli gören Discord Microsoft'un 12 milyarlık teklifini reddetti.
Daha önce de DC'yi satın alma denemeleri olan başka şirketler var. Acaba o Amazon mu?
Twitch gibi bu da Amazon un çatısı altına girebilir mi acaba?
İçimden bir ses diyor ki
DC koin çıkacak. O da doge gibi bir shitcoin olacak. Ama DC yi pumplayan Musk değil Jeff Bezos olacak.
Evet arkadaşlar bugün geleceği gördük. Bunu yorumlarda tartışın, layk atın ve kanalıma abone olun(!)
Chat App Discord Ends Takeover Talks With Microsoft
Microsoft Corp. and video-game chat company Discord Inc. have ended takeover talks after Discord rejected a $12 billion bid, according to people familiar with the matter.www.bloomberg.com
Windows 10 ağır mı sence?Olmaz Windows 10 gibi ağır çalışır.