Discord dan telefon numaran kaldırıldı ve başka bir hesaba eklendi

Aynısı şu an başıma geldi telefonuma ilk önce doğrulama kodu geldi sonra telefon numaram başka bir hesaba eklendi nasıl benim numarama gelen doğrulama kodunu çektikleri hakkında bir bilgim yok ama discord için bunu yapabiliyorlarsa çok daha kritik uygulamalara da yapmasınlar sonra

bugün bendede aynı şey oldu hesaba giremiyorum kendi telefon numaramın eklendiği hesaba girmeye çalışıyorum ama e-posta onayı istiyor nasıl o hesptan telefon numaramı nasıl kurtarcam bana yardımcı olurmusunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısı şu an başıma geldi telefonuma ilk önce doğrulama kodu geldi sonra telefon numaram başka bir hesaba eklendi nasıl benim numarama gelen doğrulama kodunu çektikleri hakkında bir bilgim yok ama discord için bunu yapabiliyorlarsa çok daha kritik uygulamalara da yapmasınlar sonra
siz bir çözüm bulabildinizmi?

aynı olay benimde başıma geldi, mailde numara başka hesaba aktarılmış demesine rağmen hesabıma giriş yapabildim ve numara kendi hesabımda kayıtlı halde duruyor. anlamadım. discorda aylardır girmiyorum bile. hesaba nasıl eriştiler, telefona gelen mesaja nasıl eriştiler bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba pc başında bile değildim bir anda Discord dan SMS doğrulama kodu geldi. Daha sonra mail geldi Hesabından telefon numaran kaldırıldı diye. Daha sonra numaramdan uğraşıp yeni açtıkları hesaba giriş sağladım çok gerildim bu durumda ne yapmalıyım?
Hesaptan numarayı da kaldıramıyorum mail eklememişler lütfen yardımcı olurmusunuz?
Bugün başıma gelen olay, discord düzgün cevap vermiyor muhtemelen discordun doğrulama kısmında bir açıklama buldular. Numarayla giriş yapıp o çalan piçin hesabına giriş yapacaktım ama sıfırlama e postasını onun hesabına yolluyorlar. Bende kendi hesabıma girip numaramı tekrar yazıp onay kodu ile onayladım. Numara tek hesapta var olabildiğinden onda silinmiş olması gerekir. Siz daha önce yaşamışsınız devamında bir sorun yaşadınız mı?

bugün bendede aynı şey oldu hesaba giremiyorum kendi telefon numaramın eklendiği hesaba girmeye çalışıyorum ama e-posta onayı istiyor nasıl o hesptan telefon numaramı nasıl kurtarcam bana yardımcı olurmusunuz?

Knka hesap oluştur numarayı oraya çek aynı anda iki hesapta numara olamaz

Discord destek ekibiyle iletişime geçtim ama ben daha önce bu kadar rezil bir destek ekibi görmemiştim her seferinde yazdığım şeyle alakasız olarak dönüş yapıyorlar. Bilemiyorum nasıl kurtarıcaz numarayı artık yapabilen varsa yazarsa çok iyi olur.

Bugün başıma gelen olay, discord düzgün cevap vermiyor muhtemelen discordun doğrulama kısmında bir açıklama buldular. Numarayla giriş yapıp o çalan piçin hesabına giriş yapacaktım ama sıfırlama e postasını onun hesabına yolluyorlar. Bende kendi hesabıma girip numaramı tekrar yazıp onay kodu ile onayladım. Numara tek hesapta var olabildiğinden onda silinmiş olması gerekir. Siz daha önce yaşamışsınız devamında bir sorun yaşadınız mı?

Knka hesap oluştur numarayı oraya çek aynı anda iki hesapta numara olamaz
İşin komik tarafı telefon numarasının bağlı olduğu hesaptan kaldırmadıkça o numara başka bir hesaba eklenemiyor o yüzden yeni hesap oluştursak da aynı hatayı verir gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Aynı sorunu az önce bende yaşadım bir anda sms ile doğrulama kodu geldi sonra telefon numaram kaldırıldı. Discord ve gmail şifrelerimi değiştirdim sonra telefon numaramı tekrar hesabıma ekledim ama hala tedirginim bir problem yaşar mıyım acaba

hocam telefon numarasını geri nasıl aldınız? discord destege yazdıgımda bana numaranın geri alınamayacagını söylediler

aynısı benim de bugün başıma geldi. kendi hesabıma girip telefonumu yeniden tanımladım. acaba smsle gelen koda nasıl ulaştılar? muhtemelen bot hesaplara gidiyor bizim numaralar. ama ilginçtir ingilizce olarak arattığımda da öyle çok bir sonuç çıkmıyor. sms koduna ulaşsalar direkt hesabımın şifresini de sıfırlayabilirlerdi. ilginç artık nasıl bir açık varsa discordda...

Geri