Discord dan telefon numaran kaldırıldı ve başka bir hesaba eklendi

Beatific3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
422
Arkadaşlar merhaba pc başında bile değildim bir anda Discord dan SMS doğrulama kodu geldi. Daha sonra mail geldi Hesabından telefon numaran kaldırıldı diye. Daha sonra numaramdan uğraşıp yeni açtıkları hesaba giriş sağladım çok gerildim bu durumda ne yapmalıyım?
Hesaptan numarayı da kaldıramıyorum mail eklememişler lütfen yardımcı olurmusunuz?

Desteğe yaz ve arkadaşlarına da söyle hesap her an gidebilir diye

tehlikeli sularda yüzmüşsün mailini de telefonunu da ele geçirmişler. ben olsam hepsini değiştirirdim.

tehlikeli sularda yüzmüşsün mailini de telefonunu da ele geçirmişler. ben olsam hepsini değiştirirdim.
Dostum inan günde 2-3 saat pubg cs oynamak dışında yaptığım bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Desteğe yaz ve arkadaşlarına da söyle hesap her an gidebilir diye
Hesabımın şifresini falan değiştirdim numaramı da geri alıp kendi hesabıma ekledim ancak nasıl yaptılar bunu smsdeki kodu yazmadan numaramı alamazlar sonuçta diğer hesaba

Hocam aynı durum benimde başıma geldi bırakın tehlikeli suları youtube dışında internet sitesine bile doğru dürüst girmiyorum yinede şifrelerimi değiştirdim bu durum sonrasında size sıkıntı yarattı mı birde numaranızı tekrardan nasıl eklediniz cevaplarsanız sevinirim.

Hocam aynı durum benimde başıma geldi bırakın tehlikeli suları youtube dışında internet sitesine bile doğru dürüst girmiyorum yinede şifrelerimi değiştirdim bu durum sonrasında size sıkıntı yarattı mı birde numaranızı tekrardan nasıl eklediniz cevaplarsanız sevinirim.
Bende aynı şekilde sosyal medyada kimseye yorum bile atmam. Numaramla giriş yaptım üstüme açtıkları hesabın şifresini değiştirip boş maile geçirdim numaramı da kendi hesabıma geri ekledim

Aynı şekilde yaptım bende numaramla açılmış hesabın şifresini değiştirip sildim ayrıyeten yine de tüm hesaplarımın şifresini değiştirdim cevapladığınız için teşekkür ederim.
Bende aynı şekilde sosyal medyada kimseye yorum bile atmam. Numaramla giriş yaptım üstüme açtıkları hesabın şifresini değiştirip boş maile geçirdim numaramı da kendi hesabıma geri ekledim

aynı şekilde benimde telefon numaramı farklı hesaba taşıdılar bugün telefon ile şifre unuttum diyip şifreyi değiştirdim ancak mail hatası veriyor hesaba giriş sağlayamıyorum varmı bilgisi olan. onay kodu olmadan nasıl numara başka hesaba ekleniyor orasıda ayrı bi soru işareti.

Ekler

• discord 222222.webp
    discord 222222.webp
    11.5 KB · Hit: 91
aynı şekilde benimde telefon numaramı farklı hesaba taşıdılar bugün telefon ile şifre unuttum diyip şifreyi değiştirdim ancak mail hatası veriyor hesaba giriş sağlayamıyorum varmı bilgisi olan. onay kodu olmadan nasıl numara başka hesaba ekleniyor orasıda ayrı bi soru işareti.
telefon üzerinden discord üzerinden vpn ile giriş sağladım ve epostayı değiştirdim sonrada telefon numarasını silip hesabı kapatma isteğinde bulundum bilginize.

Telefonunuzu başkası dinleyebiliyor sa her şeyi yapabilir. Numaranız daha önce bir başkasına aittiyse, google hesabınıza her türlü sızıyor dur.

Tam olarak nasıl olmuştur bilmiyorum ama goodbyedpi ayarlarını yaparken güvenilir olmayan yerlerden bilgi alarak yaptıysanız bu sebeple olmuş olabilir.

Tam olarak nasıl olmuştur bilmiyorum ama goodbyedpi ayarlarını yaparken güvenilir olmayan yerlerden bilgi alarak yaptıysanız bu sebeple olmuş olabilir.
Ben technolayda ki videoyu kullanarak yapmıştım. Githubdan indirmiştim Ordan mı oldu bilmiyorum kim neden bulaştı bize hiçbir fikrim yok
telefon üzerinden discord üzerinden vpn ile giriş sağladım ve epostayı değiştirdim sonrada telefon numarasını silip hesabı kapatma isteğinde bulundum bilginize.
Numaranı boşa çıkartıp Google authenticator kullan Discord için böylelikle sms e şifre gelmiyor numarayı da üstüne alamıyorlar

discord Türkiye'den yasaklandıktan sonra hiç giriş yapmadım ne vpn le ne de dns değiştirerek ya yanlışlıkla yazıldı veya başka bir şey anlamadım bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben technolayda ki videoyu kullanarak yapmıştım. Githubdan indirmiştim Ordan mı oldu bilmiyorum kim neden bulaştı bize hiçbir fikrim yok

Numaranı boşa çıkartıp Google authenticator kullan Discord için böylelikle sms e şifre gelmiyor numarayı da üstüne alamıyorlar
authenticator kurdum extra yoktu o yinede kaldırmak gerekir mi boşa düşerse biri yanlışlıkla yazsa bile onun hesabına dahil oluyor numara herhalde anlamış değilim.

Geri