Neler Yeni

Discord DPI Bypass - Test Aşamasında

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YiitGvn
Merhaba dostlar,

Türkiye'de Discord'a erişim sorunu için Python tabanlı bir DPI bypass çözümü denemesi geliştirdim.
Proje şu anda test aşamasındadır ve çalışıp çalışmayacağı konusunda garanti verilmez.

Deneysel Özellikler:
• Cloudflare DNS (1.1.1.1) kullanımı
• TLS paket parçalama denemesi
• HTTP/2 ve WebSocket desteği
• Discord domainleri için destek

Test Etme:
1. GitHub'dan indirebilirsiniz veya kaynak kodlarından derleyebilirsiniz.

Github Linki: DiscordDPI

Test sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirim dostlar. :)

deixina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
demir
Bildiğim kadarıyla superonline DNS'leri direktmen engelliyor. TurkTelekom da aynı diye biliyorum ancak turknet, netspeed veya diğer operatörlerde DoH dns'i şöyle de kullanabilirsiniz. iPhone'da da adguard dns veya quad9 dns profilini kullanınca VPN vs. olmadan direkt bağlanılıyor. Neden kimse bunları konuşmuyor hala anlamış değilim. Bilgisayarımı telefonumu istediğim kadar aç kapat yapayım eskisi gibi sanki hiç yasak gelmemiş gibi kullanabiliyorum. İnsanların da kullanmasını tavsiye ederim.
Screenshot_6.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YiitGvn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla superonline DNS'leri direktmen engelliyor. TurkTelekom da aynı diye biliyorum ancak turknet, netspeed veya diğer operatörlerde DoH dns'i şöyle de kullanabilirsiniz. iPhone'da da adguard dns veya quad9 dns profilini kullanınca VPN vs. olmadan direkt bağlanılıyor. Neden kimse bunları konuşmuyor hala anlamış değilim. Bilgisayarımı telefonumu istediğim kadar aç kapat yapayım eskisi gibi sanki hiç yasak gelmemiş gibi kullanabiliyorum. İnsanların da kullanmasını tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
Hocam geliştiren bu uygulamalar DPI servisini atlatmak için. Superonline ve TürkTelekom bu servisi kullandığı için DNS şifrelemesinin bir çözümü olmuyor. TürkNet vb. sağlayıcılarda zaten bildiğim kadarıyla bir problem yok.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
ahmet çavdar
Ben Netgsm liyim, bundan dolayı sansür yok bende, discord bir şey yapmadan girebiliyorum, firma değiştirmeseydim benim için iyi olurdu bu

Top Bottom