Spilex
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
9 yaşındayım 13 yaşındayım gibi tabirleri affetmiyo dc g.oMizahi bir amaçla yazdığım mesaj yüzünden hesabımı askıya aldılar cevapta vermiyorlar ayrıca başka forumlara vesairede baktım iç açıcı bitmez gibi canlı destek zaten yok bir fikiri olan yardım edebilecek denetimleyen varmı.
bu tarz mizahları sevmiyorlarYa çok saçma yani mizahi yazi bile yazılmıyor
Kimlik yanında kendi resmim artı bide kullanıcı adımmıkimlik bilgilerinizi vs atıp kanıtlamanız lazım benimde kaç yıllık hesabım banlandı mod olduğum rozetler olan hesabım sırf yaş mevzusundan gitti kimlik vs atmak istemediğim için kaybettim hesabı 2 hafta içinde siliniyor hesap bilginize
Aşağıdan let us know yazan yere basmayı denesene hocamMizahi bir amaçla yazdığım mesaj yüzünden hesabımı askıya aldılar cevapta vermiyorlar ayrıca başka forumlara vesairede baktım iç açıcı bitmez gibi canlı destek zaten yok bir fikiri olan yardım edebilecek denetimleyen varmı.
kullanıcı adınızı yazan bir kağıt ve kimliğinizi alıp selfie çekinip atıyordunuz sanırımKimlik yanında kendi resmim artı bide kullanıcı adımmı
discorda yaz senden elinde kimliğin ve discord nickinin yazılı oldugu bir kağıtla selfie cekinmeni istiyor 24 saat içerisinde donus yapıp acıyorlar 1 ay oldu aynı seyi yasadım acılır yani relaxMizahi bir amaçla yazdığım mesaj yüzünden hesabımı askıya aldılar cevapta vermiyorlar ayrıca başka forumlara vesairede baktım iç açıcı bitmez gibi canlı destek zaten yok bir fikiri olan yardım edebilecek denetimleyen varmı.