Discord hesabım yaş gerekçesi ile askıya alındı (17yaş)

Spilex

80+
Reaksiyon skoru
19
Mizahi bir amaçla yazdığım mesaj yüzünden hesabımı askıya aldılar cevapta vermiyorlar ayrıca başka forumlara vesairede baktım iç açıcı bitmez gibi canlı destek zaten yok bir fikiri olan yardım edebilecek denetimleyen varmı.

Ekler

• Screenshot_2025-05-11-17-07-16-630_com.discord.webp
    Screenshot_2025-05-11-17-07-16-630_com.discord.webp
    87.9 KB · Hit: 80
Mizahi bir amaçla yazdığım mesaj yüzünden hesabımı askıya aldılar cevapta vermiyorlar ayrıca başka forumlara vesairede baktım iç açıcı bitmez gibi canlı destek zaten yok bir fikiri olan yardım edebilecek denetimleyen varmı.
9 yaşındayım 13 yaşındayım gibi tabirleri affetmiyo dc g.o

Canlı destek yoksa Discord'un Türkiye'de erişime açılmasını bekleyebilirsin, Türkiye'ye temsilcilik atarlarsa ve irtibat oluşursa bi ihtimal senin ve kimlik kartının bulunduğu bir fotoğraf ile gerekli şartları karşılıyarak iletişime geçebilirsin ve açılabilir ama yine de dediğim gibi sadece bi ihtimal, belki de hiç açmazlar.

kimlik bilgilerinizi vs atıp kanıtlamanız lazım benimde kaç yıllık hesabım banlandı mod olduğum rozetler olan hesabım sırf yaş mevzusundan gitti kimlik vs atmak istemediğim için kaybettim hesabı 2 hafta içinde siliniyor hesap bilginize

kimlik bilgilerinizi vs atıp kanıtlamanız lazım benimde kaç yıllık hesabım banlandı mod olduğum rozetler olan hesabım sırf yaş mevzusundan gitti kimlik vs atmak istemediğim için kaybettim hesabı 2 hafta içinde siliniyor hesap bilginize
Kimlik yanında kendi resmim artı bide kullanıcı adımmı

Aşağıdan let us know yazan yere basmayı denesene hocam

discorda yaz senden elinde kimliğin ve discord nickinin yazılı oldugu bir kağıtla selfie cekinmeni istiyor 24 saat içerisinde donus yapıp acıyorlar 1 ay oldu aynı seyi yasadım acılır yani relax

gülebilir miyim? gülüyorum SDSDAADSADSDASDSDADSA

discorda yaz senden elinde kimliğin ve discord nickinin yazılı oldugu bir kağıtla selfie cekinmeni istiyor 24 saat içerisinde donus yapıp acıyorlar 1 ay oldu aynı seyi yasadım acılır yani relax
Eyw

Geri