Neler Yeni

DİSCORD HESABIMDAN DURDUK YERE 749,99 TL ÇEKTİ!

Alpfiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp
Öncelikle selamlar biraz geç olduğunun farkındayım ama kendi yaşadığım şeyleri söyleyip bilgi vereceğim. 26/11/2023 Tarihinde papara kartımdan yıllık discord nitro alındı ben bunu ertesi gün farkettim papara ile iletişime geçtiğimde paranın çoktan discord a geçtiğini ve hiç bir şey yapamayacaklarını söyledi chargeback fln denedim fakat olumlu yanıt alamadım. Bugün (25/12/2023) okulda sıra arkadaşımla konuşurken geçen ay aldığı discord nitro aboneliğini aylık yerine yıllık plan seçmiş ve en son benim sanal kartım üzerinden aldığı için benim kartımdan geçmiş. Anlayacağınız kartımı verdiğim arkadaşım geçmiş. Eğer sende arkadaşlarına kartını verdiysen sorgula derim 750tl benim için büyük bir miktar ama çalışıp kazanabilirim diye düşünüp kafaya takmadım şuan bulduğum için mutluyum umarım sende bulursun yardımım dokunursa ne mutlu bana iyi günler.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Öncelikle selamlar biraz geç olduğunun farkındayım ama kendi yaşadığım şeyleri söyleyip bilgi vereceğim. 26/11/2023 Tarihinde papara kartımdan yıllık discord nitro alındı ben bunu ertesi gün farkettim papara ile iletişime geçtiğiğimde paranın çoktan discord a geçtiğini ve hiç bir şey yapamayacaklarını söyledi chargeback fln denedim fakat olumlu yanıt alamadım. Bugün (25/12/2023) okulda sıra arkadaşımla konuşurken geçen ay aldığı discord nitro aboneliğini aylık yerine yıllık plan seçmiş ve en son benim sanal kartım üzerinden aldığı için benim kartımdan geçmiş. Anlayacağınız kartımı verdiğim arkadaşım geçmiş. Eğer sende arkadaşlarına kartını verdiysen sorgula dedim 750tl benim için büyük bir miktar ama çalışıp kazanabilirim diye düşünüp kafaya takmadım şuan bulduğum için mutluyum umarım sende bulursun yardımım dokunursa ne mutlu bana iyi günler.
Git iste paranı hocam niye çalışıp kazanasın?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Öncelikle selamlar biraz geç olduğunun farkındayım ama kendi yaşadığım şeyleri söyleyip bilgi vereceğim. 26/11/2023 Tarihinde papara kartımdan yıllık discord nitro alındı ben bunu ertesi gün farkettim papara ile iletişime geçtiğiğimde paranın çoktan discord a geçtiğini ve hiç bir şey yapamayacaklarını söyledi chargeback fln denedim fakat olumlu yanıt alamadım. Bugün (25/12/2023) okulda sıra arkadaşımla konuşurken geçen ay aldığı discord nitro aboneliğini aylık yerine yıllık plan seçmiş ve en son benim sanal kartım üzerinden aldığı için benim kartımdan geçmiş. Anlayacağınız kartımı verdiğim arkadaşım geçmiş. Eğer sende arkadaşlarına kartını verdiysen sorgula dedim 750tl benim için büyük bir miktar ama çalışıp kazanabilirim diye düşünüp kafaya takmadım şuan bulduğum için mutluyum umarım sende bulursun yardımım dokunursa ne mutlu bana iyi günler.
Para discorda gecmis hiç bir şey yapamayız ne demek acaba?
Papara hep böyle mi ?
Kredi kartı ile bir alışverişte dolandırıcılık olduğu zaman bankalar yardımcı oluyor en azından bir inceleme başlatıyorlar. Bizzat kendim iade aldım bankadan kredi kartıma

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Para discorda gecmis hiç bir şey yapamayız ne demek acaba?
Papara hep böyle mi ?
Kredi kartı ile bir alışverişte dolandırıcılık olduğu zaman bankalar yardımcı oluyor en azından bir inceleme başlatıyorlar. Bizzat kendim iade aldım bankadan kredi kartıma
Ön ödemeli kart olduğu için çok takmamış olabilirler kredi kartı dolandırıcılığı başka boyut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,609
Üyeler
160,860
Son üye
Sloven
Top Bottom