Neler Yeni

Discord ile ekran paylaşımı yapmak için internet hızım yeterli olur mu?

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Erkan Saraç
50 mbit dowload/15 mbit upload VDSL internet kullanıyorum. Discord ekran paylaşımı ile arkadaşlarla 720p 30fps film izleme etkinliği yapmak istiyoruz. Yayını ben açmak istiyorum sizce bu hızlarla yayın yapabilir miyim?

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya
50 mbit dowload/15 mbit upload VDSL internet kullanıyorum. Discord ekran paylaşımı ile arkadaşlarla 720p 30fps film izleme etkinliği yapmak istiyoruz. Yayını ben açmak istiyorum sizce bu hızlarla yayın yapabilir miyim?
2k bile açar.

charliechaplin

80+ Bronze
4k bile açarsın o internetle.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,854
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
VDSL ile 2K falan açamazsın coşmuşlar. 1080P 30 FPS sorun yaratmayacaktır muhtemelen.

charliechaplin

80+ Bronze
VDSL ile 2K falan açamazsın coşmuşlar. 1080P 30 FPS sorun yaratmayacaktır muhtemelen.
Evet biraz abarttık, yönetici bey. Ama ben 2K açabiliyordum sadece biraz donuyordu. Bende 60 mpbs vsdl var bu arada yönetici bey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim dostlar. İlk defa böyle bir işe girişeceğim, yayın konusunda önerebileceğiniz başka platformlar varsa yazabilirsiniz.
Eğer sadece film izlemek istiyorsanız watch together ve rave watch party önerebilirim.

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Erkan Saraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Erkan Saraç
Evet biraz abarttık, yönetici bey. Ama ben 2K açabiliyordum sadece biraz donuyordu. Bende 60 mpbs vsdl var bu arada yönetici bey.

Eğer sadece film izlemek istiyorsanız watch together ve rave watch party önerebilirim.
Birden fazla kişi ile izlemeyi düşünüyoruz ve izleyeceğimiz filmler Amazon,Netflix,Blutv gibi yerlerde yok. Bu yüzden indirip yayın yapmayı düşünüyorum.

charliechaplin

80+ Bronze
Birden fazla kişi ile izlemeyi düşünüyoruz ve izleyeceğimiz filmler Amazon,Netflix,Blutv gibi yerlerde yok. Bu yüzden indirip yayın yapmayı düşünüyorum.
Ne izlemek istiyorsunuz?

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
1080/30 olur galiba

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Erkan Saraç
Ne izlemek istiyorsunuz?
Suyun Sesi mesela. O filmi bilgisayara indirdim ve Discord’da ekran paylaşımından filmi yansıtıp izlemek istiyoruz.

Suyun Sesi mesela. O filmi bilgisayara indirdim ve Discord’da ekran paylaşımından filmi yansıtıp izlemek istiyoruz.
Netflix,Blutv gibi mecralarda olsa bile bizim amacımız topluca izleyebilmek. Yaklaşık 8-10 kişilik ekip var. Birimiz yayını açıcak diğerleri yayına katılıp izleyecek. Hem sohbet hem film ile devam edebileceğiz yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,506
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom