Neler Yeni

Discord Mikrofonumu ve Hoparlörümü Algılamıyor

Discord uygulamasını silip, yükledim. Windows'u güncelledim. Ses ayarlarını sıfırladım. Bir sürü çözüm önerisi denedim, fakat olmuyor. Diğer bütün programlar, oyunlarda sıkıntı yokken masaüstü Discord uygulamasında sesli kanalda sesim gitmiyor ve gelmiyor. Discord Web'de denedim bir sıkıntı yok fakat masaüstü aplikasyonu son Discord güncellemesinden sonra özellikle sesimi almıyor, karşının sesini vermiyor.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
Genel olarak sorun var galiba herkes şikayetçi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofon testinde hiç dalgalanma olmuyor mu?

einherjar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir Erbil
Aynı sorunu ben de yaşadım. Sanırım yeni güncelleme ile gelen bi sıkıntı ama şuan çözdüm ses ayarlarında ses altsistemi kısmını experimental yapınca düzeldi.

einherjar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir Erbil
Nasıl yaptığını kısaca anlatır mısın lütfen?
Tabii. İlk önce ayarlara girdim uygulama ayarları sekmesinin altından "Ses ve Görüntü" kısmına tıkladım ve alta doğru kaydırdım Ses Altsistemi'ni görene kadar. Standart ayarda duruyordu sırasıyla Legacy ve Experimental yaptım ve Experimental ayarı benim sorunumu çözdü. Umarım senin sorununu da çözer

Ekler

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    1.7 KB · Hit: 34
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    10.9 KB · Hit: 39
  • Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    34.9 KB · Hit: 39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabii. İlk önce ayarlara girdim uygulama ayarları sekmesinin altından "Ses ve Görüntü" kısmına tıkladım ve alta doğru kaydırdım Ses Altsistemi'ni görene kadar. Standart ayarda duruyordu sırasıyla Legacy ve Experimental yaptım ve Experimental ayarı benim sorunumu çözdü. Umarım senin sorununu da çözer
Gerçekten teşekkür ediyorum. Yaptım ben de. Tekrardan çok teşekkürler.

Top Bottom