Discord Minimum Yaş Kısıtlaması

Talha787

80+
Reaksiyon skoru
42
1744294910152.png

18 yaşımı doldurdum ama discord beni 8 yaşında sanıyormuş sebebi nedir acaba açma imkanı olmuyor mu neye göre karar veriyolar buna sadece arkadaşlarımla konuşmak için kullanıyorum hesabı herhangi bir sunucuya girmedim sırf merakımdan konu açıyorum geri açılma şansı var mı çok saçma

Başka hesap açin ya sunucuylanfalan işiniz yoksa

Üye olduğunu hesabın mail adresinden discord desteğe mail atın durumu aciklayin belki yardimci olurlar

Alıntıyı görüntüle
18 yaşımı doldurdum ama discord beni 8 yaşında sanıyormuş sebebi nedir acaba açma imkanı olmuyor mu neye göre karar veriyolar buna sadece arkadaşlarımla konuşmak için kullanıyorum hesabı herhangi bir sunucuya girmedim sırf merakımdan konu açıyorum geri açılma şansı var mı çok saçma
mail atarsan kimlikli kanıt istiyorlar, atarsan onu açarlar geri hesabını. (Bu hesabın bağlı olduğu mailden atman lazım desteği)

Alıntıyı görüntüle
bi ara soru sorup değiştirip banlatıyorlardı ama şuan varmı bilmiyorum discorda ulaşıp kimlik ile fotoğraf atarsan acıyorlar diye biliyorum

Dc açıldımı hala yoksa vpn lemi giriliyor

Alıntıyı görüntüle
Discord supporta ticket atman gerek. Hesabının mailine neyi nasıl yapman gerektiğini anlatan bir mail gelmiş olması lazım. Gelmediyse ben anlatıyorum .

Gerekenler

+13 yaş olmak
+Kimlikte fotoğrafa sahip olmak

Bir elinizde kimliğiniz diğer elinizde discord nickinizin yazdığı Bir kağıt tutarak fotoğraf çekiyorsunuz. Ardından fotoğraftaki yazılar ters ise fotoğrafı ayna yöntemiyle ters çeviriyorsunuz. Ya da direkt olarak kamera ayarlarından değiştirebilirsiniz. Fotoğrafınızı çektikten sonra discord support< hesap yaşı güncelleme seçip gerekli bilgileri doldurun. Her seyi dogru yaparsan hesabin acilacaktir.

Discordda "13 yaşın altındayim" şeklinde yazdığınız her mesajtan ban yersiniz. Örneğin " 8 yaşındayım" yazarsaniz ve birisi sizi replerse hesabiniz %100 ban yiyecektir.

Alıntıyı görüntüle
eskiden hatırlaamadığınız bir zamanda 13 yaşımdan küçüğüm diye bir cümle yazdıysanız sizi banlıyor discord

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,662
Üyeler
186,223
Son üye
bar123
Geri