Neler Yeni

Discord muadili Uguluma önerisi

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alpercan İşleyen
Arkadaşlar selam kısaca açıklayacam, sevgilimle discord sayesinde bir sürü oyun oynardık, ben yayın açardım o izlerdi hikayeli oyunlar oynardık
size danışacağım konu discord gibi bi nebze discord kadar kaliteli yayın açıp sohbet edebileceğim bir uygulama var mı acaba?
Discordda 1080p yayın açabiliyordum hiç yoktansa 720p kalitede bir uygulama var mı acaba

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Slack kullanıyoruz

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
alp
Discorda tarayıcıdan girip tarayıcı üzerinden vpn kullanarak girebilirsiniz böylece oyunlarınız vpn den etkilenmez biz arkadaşlarla öyle yapıyoruz

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alpercan İşleyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Discorda tarayıcıdan girip tarayıcı üzerinden vpn kullanarak girebilirsiniz böylece oyunlarınız vpn den etkilenmez biz arkadaşlarla öyle yapıyoruz
ya bu yöntem en mantıklısı aslında ancak internet hızına etkisi çok oluyor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar selam kısaca açıklayacam, sevgilimle discord sayesinde bir sürü oyun oynardık, ben yayın açardım o izlerdi hikayeli oyunlar oynardık
size danışacağım konu discord gibi bi nebze discord kadar kaliteli yayın açıp sohbet edebileceğim bir uygulama var mı acaba?
Discordda 1080p yayın açabiliyordum hiç yoktansa 720p kalitede bir uygulama var mı acaba
Steam oyunları için steam üzerinden yayın açıp sesli görüşme de yapabiliyorsun. Ekstradan programa ihtiyaç duyulmuyor.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
alp
ya bu yöntem en mantıklısı aslında ancak internet hızına etkisi çok oluyor
Hikayesi oyun oynarken internet hızınızda yüzde 5 lik bir düşüş bence problem yaratmaz ram kullanımınız 1 2 gb artabilir o kadar

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alpercan İşleyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hikayesi oyun oynarken internet hızınızda yüzde 5 lik bir düşüş bence problem yaratmaz ram kullanımınız 1 2 gb artabilir o kadar
ya benlik sorun yok zaten benim internetim gayet yeterli izleme kısmında diğer taraf sorun yaşar ondan dolayı dedim yinede teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam oyunları için steam üzerinden yayın açıp sesli görüşme de yapabiliyorsun. Ekstradan programa ihtiyaç duyulmuyor.
olabilir

Top Bottom