mail olarak söylediler yükseleceğiniŞu aya kadar 27 TL'ye discord nitro satın alıyordum. Bu bir süre 27 TL olarak kaldı zamlardan ben etkilenmedim. Hatırlarsınız discord nitro ilk zam yediğinde halihazırda nitro kullananlara bu zam geçerli olmayacak dediler ve bundan sonsuza kadar etkilenmeyeceksiniz diye açıklama yaptılar. Şimdi ise bu sözlerinden dönüp 105 TL istiyorlar. Bu konuda ilk mail geldiğinde discord supporta başvurdum ama ekteki şekilde asıl soruma cevap vermeden bir şeyler gevelediler. Bu konuyu açma sebebim ise hakkım yeniyor mu onu öğrenmek istiyorum. Bu "zamdan sonsuza kadar etkilenmeyeceksiniz" sözünü söyledikleri ss'i bulamadım ama eminim bunu söylediklerine.
Banada gelmemiş ama gelirse iptal edecemBen GooglePlay dan ödediğimden dolayı zam gelmedi hala 27 TL ye ödüyom
Bu prime ne zaman 40tl kesmeye başlayacak bilginiz var mı ? 3 gün önce 8tl kesmiş bendenHala bir şeyleri ellerinde tutmaya çalışıyorlar en azından. Nitro'nun bana kalırsa dosya ve yayın haricinde pek bir olayı yok ancak 105TL de normal bir fiyat. Yerel fiyatlandırma olmasaydı 320TL'den kullanacaktık.
Prime 8TL'den 40TL'ye çıktığında da böyle serzenişler olmuştu zamanla alışılır.
seninki bugda falan mı kaldı yazın 40 tl olmuştuBu prime ne zaman 40tl kesmeye başlayacak bilginiz var mı ? 3 gün önce 8tl kesmiş benden
Alıntıyı görüntüle
seninki bugda falan mı kaldı yazın 40 TL olmuştu
Ya öbür ay etkilenirsin ya da mobilden google play ile abone olduysan aynı fiyattan ödemeye devam edeceksin.19 Mart'ta 26.99 çekmiş karttan. Bu zam ne zaman geldi ben niye etkilenmiyorum anlamadim