ErenMaiky
80+ Bronze
Kart bilgini giriyorsun ilk ay ücretsiz oluyor sonraki ay 75 lira çekiyor son birkaç gün kala iptal edersin kart bilgilerini yani sorun olmazarkadaşlar hesaba kampanya geldide ben bunu 75 TL'ye aldıktan sonra mı 1 ay fazladan gelecek? yoksa direk kartımdan para çekilmeyip ilk ayın sonunda mı para çekilecek kampanyayı alan olup yardımcı olursa iyi olur
hocam eminmiyiz ilk ay ücretsiz falan demiyor çünkü. bence 75 tl direk verip 2. ay bedava olacak gibi geldiKart bilgini giriyorsun ilk ay ücretsiz oluyor sonraki ay 75 lira çekiyor son birkaç gün kala iptal edersin kart bilgilerini yani sorun olmaz
banada öyle geldi normalde 18 tl alır geri verirdihocam eminmiyiz ilk ay ücretsiz falan demiyor çünkü. bence 75 TL direk verip 2. ay bedava olacak gibi geldi
abi yok ben baktım ilk 75tlliği kullanıyon sonra 2. ay beleşcsgo,rust sitelerinin dc sine boost basınca boosterlara özel kod veriliyor sırf onun için zaten alıcam eğer para vericeksem almıcam
bomboş bi fiyatlandırma yolu 75 tl ne o çöpe 720 60 fps olsa tamam yeticekte yok işteabi yok ben baktım ilk 75tlliği kullanıyon sonra 2. ay beleş
hiç bir ederi yok, verdiğin 70 tl yi karşılamıyor bile.boosterlara özel kod veriliyor