Neler Yeni

Discord Nitro Alamıyorum

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar discord nitro almak için epic games'e girdim gmail'e gönderilen postaya tıklayıp devam ettim kart bilgilerimi girdim ama fotoğraftaki hatayı alıyorum telefondanda doğruluyorum eklediğim kart ininal sanal kart bu arada içinde para olması mı gerekiyor çünkü 1 dolar alacağı yazılmış birde 3 ay sonra tekrardan nasıl iptal edebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

guerdfgedrfı.png

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar merhabalar discord nitro almak için epic games'e girdim gmail'e gönderilen postaya tıklayıp devam ettim kart bilgilerimi girdim ama fotoğraftaki hatayı alıyorum telefondanda doğruluyorum eklediğim kart ininal sanal kart bu arada içinde para olması mı gerekiyor çünkü 1 dolar alacağı yazılmış birde 3 ay sonra tekrardan nasıl iptal edebilirim?
Paparadanda dene istersen onun dışında nitroyu aldıktan sonra iptal edersen 3 ay sonra süresi bittiğinde gidiyor.

JackieTR

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
Kartın internet alış verişine aç ardından kartında 1 dolar yani en az 8-9 lira olsun. Merak etme paranı 1 saniyeliğine çekip geri veriyorlar. Benden para filen gitmedi kartında 8 lira olmasına bak.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Kartında para olmasına gerek yok. İnternet alışverişlerine açık olması gerekiyor kartının. Kartımda para yokken çok hesap yükselttim bu şekilde. 0,00 dolar yazıyor ya. 1 dolar kesmiyor diye biliyorum, ben yaptığım zamanlar öyleydi en az 10 hesaba almışımdır. XBOXtayken. Nitronun bitişine yakın iptal edersen çekmez para.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartın internet alış verişine aç ardından kartında 1 dolar yani en az 8-9 lira olsun. Merak etme paranı 1 saniyeliğine çekip geri veriyorlar. Benden para filen gitmedi kartında 8 lira olmasına bak.
Hmm bende öyle tahmin etmiştim papara kartımda var onu deneyeyim o zaman teşekkürler peki hemen aboneliği nereden kaldırıyorum 3 ay sonra kendiliğinden çekmemesi için

JackieTR

80+ Bronze
Hmm bende öyle tahmin etmiştim papara kartımda var onu deneyeyim o zaman teşekkürler peki hemen aboneliği nereden kaldırıyorum 3 ay sonra kendiliğinden çekmemesi için
Sol altta ki ayarlar anahtarına tıkla orada aboneliklerim yazar oradan iptal et yazar biraz renkten dolayı zor görünüyor ama dikkatli baktığın zaman iptal et görürsün. Ardından Faturalandırma diyip oradan kart bilgilerini sile bilirsin.

"Sol alt kullanıcı ayarları > Abonelikler > iptal et > Fatulandırma > Kart bilgilerini düzenle > Alt tarafta kart bilgilerini sil.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Sol altta ki ayarlar anahtarına tıkla orada aboneliklerim yazar oradan iptal et yazar biraz renkten dolayı zor görünüyor ama dikkatli baktığın zaman iptal et görürsün. Ardından Faturalandırma diyip oradan kart bilgilerini sile bilirsin.

"Sol alt kullanıcı ayarları > Abonelikler > iptal et > Fatulandırma > Kart bilgilerini düzenle > Alt tarafta kart bilgilerini sil.
Buraya mı basmam gerek?

Ekler

• edfbdb.png
    edfbdb.png
    150.5 KB · Hit: 53

JackieTR

80+ Bronze

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Evet

Ardından faturalandırma diyip kart düzenle gibi bir şey yazar oradan silebilirsin bilgilerini.
3 aylık abonelik gitmez değil mi?

JackieTR

80+ Bronze

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hayır gitmez. Zaten iptal et dediğin zaman sana orada ne zaman biteceği tarihi yazıyor. Sanırsam 24 eylül yazmalı.
Evet öyle yazmakta teşekkürler yardımınız için

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
sanal kartla al için rahat olsun

Top Bottom