Discord Nitro Alma Rehberi (Ve 2 Aylık Xbox Game Pass Son 9 Gün Bedava)

RRRRRRRRRR böyle r görmedim.
yaşını tahmin edebiliyorum dc gelirsen görüşebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RRRRRRRRRR böyle r görmedim.

Herkese gelmedi cahil dost. Cahil avlıyorum avlandın.
kşjhbdwqklhbjşdqwhjkdlhjkgqvwdjkghqw neyse engelli listeme hoşgelin seni bi engelim ben

Geliyorum atıyorum özelden dc şimdi.

kşjhbdwqklhbjşdqwhjkdlhjkgqvwdjkghqw neyse engelli listeme hoşgelin seni bi engelim ben
Attım dc gel gel

Arkadaşlar tekrardan söylüyorum herkese 1 ay ücretsiz discord nitro gelmiyor bazı hesaplara geliyor bu konuyu açan bilgisiz cahil arkadaşımız herkese 1 ay ücretsiz nitro verileceğini ısrarla söylemiş ama öyle bir muhabbet yok sadece bazı kişilere gelen bir kampanya bu 1 ay ücretsiz nitro bu arkadaş şuan benim yaşımı küçük sanıyor fakat discordumu kendisine özelden ilettim eklemesini bekliyorum eklemezse zaten çocuktur korkuyordur.

Az önce Discord destekten bu konu hakkında yardım aldım ve nitroların rastgele dağıtıldığını ve bu konu hakkında şimdilik herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Gamepassta 3 aylık nitro vardı en son haberiniz olsun (ilk defa nitro kullananlara özel)
Bu nitro olayı rastgele dağıtılıyor,2-3 kere başıma geldi

Son düzenleme:
Gamepassta 3 aylık nitro vardı en son haberiniz olsun (ilk defa nitro kullanlara özel)
Bu nitro olayı rastgele dağıtılıyor,2-3 kere başıma geldi
o ilk hesaplara geçerli hocam

dün yoktu bugün gelmiş bana @AneX şimdi 10 lirayı çekti ben iptal edince geri ödeme mi olacak sistem nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,634
Üyeler
184,484
Son üye
Borkkerr
Geri