Discord Nitro Xbox keyi gözükmüyor

Ziona

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,298
Steel Series'in discord nitro kampanyası var ordan 3 ay nitromu aldım ancak xbox gamepass keyi gözükmüyor ne yapmalıyım

Steel Series'in discord nitro kampanyası var ordan 3 ay nitromu aldım ancak xbox gamepass keyi gözükmüyor ne yapmalıyım
Ekran görüntüsü atmanız mümkün müdür tam olarak nereye giriyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış yaptığın bir yer varsa yardımcı olabilir

Ekran görüntüsü atmanız mümkün müdür tam olarak nereye giriyorsunuz

Yanlış yaptığın bir yer varsa yardımcı olabilir
Ekran görüntüsü 2022-01-02 030906.png

Sorununuzu çözücem bir dakika bekleticem
Buradan hocam siz bu şekilde hediye envanterimde gözükmüyor şekilde bir bilet atın ben halledicem. Bu da alternatif olsun. https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000029212
Screenshot_2022-01-02-03-17-08-421.jpg

evet şu an profilimde gif var
Hocam bu Chrome üzerinden girip hediyeler gözükmüyor diye şikayette bulunan 6-7 arkadaş gördüm m uygulama üzerinden denediniz mi

Buradan hocam siz bu şekilde hediye envanterimde gözükmüyor şekilde bir bilet atın ben halledicem. Bu da alternatif olsun. https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000029212 Alıntıyı görüntüle

Hocam bu Chrome üzerinden girip hediyeler gözükmüyor diye şikayette bulunan 6-7 arkadaş gördüm m uygulama üzerinden denediniz mi
Uygulamada da gözükmüyor

Dediğim gibi bir bilet atın hocam

O sırada başka bir çözüm yolu arayalım ama her türlü çözerler onlar en kötü direk ordan verirler
uygulama üzerinde katılmış olduğum sunucularda gözükmüyor şimdi :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri