Ekran görüntüsü atmanız mümkün müdür tam olarak nereye giriyorsunuzSteel Series'in discord nitro kampanyası var ordan 3 ay nitromu aldım ancak xbox gamepass keyi gözükmüyor ne yapmalıyım
Yanlış yaptığın bir yer varsa yardımcı olabilirSteel Series'in discord nitro kampanyası var ordan 3 ay nitromu aldım ancak xbox gamepass keyi gözükmüyor ne yapmalıyım
Ekran görüntüsü atmanız mümkün müdür tam olarak nereye giriyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış yaptığın bir yer varsa yardımcı olabilir
![]()
Discord, Xbox Game Pass üyeliği hediye ediyor
Discord kullanıcıları için her zaman yeni hediyeler sunuyor. Discord, Nitro aboneleri için 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate aboneliği hediye ediyor.www.haberler.com
Chrome üzerinde girmeyi denediniz mi
chromeden kullanıyorum zatenChrome üzerinde girmeyi denediniz mi
Nitroyu alabildiğinize emin misinizchromeden kullanıyorum zaten
bence bi alakası yoktur ama
Bazen ufak bir hata çıkıyor zor bir durum olsa da fark edilemediği durumlar oluyorNitroyu alabildiğinize emin misiniz
evet şu an profilimde gif varNitroyu alabildiğinize emin misiniz
Sorununuzu çözücem bir dakika bekleticemevet şu an profilimde gif var
bekliyorum o sırada ben de neden kaynaklı olduğunu düşüneyimSorununuzu çözücem bir dakika bekleticem
Buradan hocam siz bu şekilde hediye envanterimde gözükmüyor şekilde bir bilet atın ben halledicem. Bu da alternatif olsun. https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000029212Sorununuzu çözücem bir dakika bekleticem
Hocam bu Chrome üzerinden girip hediyeler gözükmüyor diye şikayette bulunan 6-7 arkadaş gördüm m uygulama üzerinden denediniz mievet şu an profilimde gif var
Uygulamada da gözükmüyorBuradan hocam siz bu şekilde hediye envanterimde gözükmüyor şekilde bir bilet atın ben halledicem. Bu da alternatif olsun. https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000029212 Alıntıyı görüntüle
Hocam bu Chrome üzerinden girip hediyeler gözükmüyor diye şikayette bulunan 6-7 arkadaş gördüm m uygulama üzerinden denediniz mi
Dediğim gibi bir bilet atın hocamUygulamada da gözükmüyor
O sırada başka bir çözüm yolu arayalım ama her türlü çözerler onlar en kötü direk ordan verirlerDediğim gibi bir bilet atın hocam
uygulama üzerinde katılmış olduğum sunucularda gözükmüyor şimdi :/Dediğim gibi bir bilet atın hocam
O sırada başka bir çözüm yolu arayalım ama her türlü çözerler onlar en kötü direk ordan verirler