"di̇scord" Ödeme Yöntemi̇ Onaylanmiyor. Kartiniz Reddedi̇ldi̇ Tosla Kart

Reaksiyon skoru
16
Selamunaleyküm arkadaşlar. Tosla kart ile Discord Nitro etkinleştireceğim fakat kart bilgilerini girdikten sonra adres bilgilerini giriyorum doğru bir şekilde ardından kart bilgileri reddedildi diyor. Kart ile internetten birşeyler almıştım ama discord da olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim

sadece discord da mı sorun yaşıyorsunuz?

Selamunaleyküm arkadaşlar. Tosla kart ile Discord Nitro etkinleştireceğim fakat kart bilgilerini girdikten sonra adres bilgilerini giriyorum doğru bir şekilde ardından kart bilgileri reddedildi diyor. Kart ile internetten birşeyler almıştım ama discord da olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Game pass üzerindense 1 dolar yani 18 19 tl minimum olması gerekiyor

PC den mi telefondan mi deniyorsunuz?

Evet discord'da galiba öyle bir problem var 4 tane banka da denedim en sonuncu da oldu

Pc de deniyorum. Bu arada steam den veya başka sitelerden kart ile alışverişte hiçbir sorun olmadı sadece Discord da oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet sadece Discord
Şu şu tarihe kadar alın yazar ona dikkat edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,595
Üyeler
173,840
Son üye
Utquick