kendi rolünü çevrimiçi üyelerden ayrı göstere açArkadaşlar kendi discord sunucumda botlardan allta gözüküyorum sağ tarafta onu nasıl sıralayabilirim?
Rolu olan üyeleri geri kalan çevrimiçi..... aç onu Sonra rolleri sırala. Bak en düşük rütbe olan beşiktaşın altındaki açıklama yazısını oku.Arkadaşlar kendi discord sunucumda botlardan allta gözüküyorum sağ tarafta onu nasıl sıralayabilirim?
Rol ayarları kısmında bu rolü daha üstte göster var kendinizinkini açın botların kini kapatınArkadaşlar kendi discord sunucumda botlardan allta gözüküyorum sağ tarafta onu nasıl sıralayabilirim?
şimdi zaten öylede diğer rollerde öyle eğer oyüzdense de onu kapatırsam çevrimiçi olarak gözüküyo rolü gözükmüyo nası hem rolünün kısmında gözükcek hemde benim rolümden altta olcak?Rolu olan üyeleri geri kalan çevrimiçi..... aç onu Sonra rolleri sırala. Bak en düşük rütbe olan beşiktaşın altındaki açıklama yazısını oku.
Alıntıyı görüntüle
botun ise tiklerini kapat.
Alıntıyı görüntüle
Bütün rolleri çevrimiçi üyeleri ayır zımbırtısını açık olarak düzenle. Botları kapat. sonra bütün rolleri mouse ile sürekle bırak yaparak sırala.şimdi zaten öylede diğer rollerde öyle eğer oyüzdense de onu kapatırsam çevrimiçi olarak gözüküyo rolü gözükmüyo nası hem rolünün kısmında gözükcek hemde benim rolümden altta olcak?
yaptımda öyle kötü oluyo bütün botlar farklı yerde oluyo ayrıca mousla hareket etmiyoBütün rolleri çevrimiçi üyeleri ayır zımbırtısını açık olarak düzenle. Botları kapat. sonra bütün rolleri mouse ile sürekle bırak yaparak sırala.
sürükle bırak yapıcaksın ben deniyorum oluyor. ilginçyaptımda öyle kötü oluyo bütün botlar farklı yerde oluyo ayrıca mousla hareket etmiyo