Discord Hesabım Çalındı

meoveris

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar .
7 Aralık gündüz vakti kullanmakta olduğum hotmail hesabıma sürekli giriş kodları tuhaf mailler gelmeye başladı durumdan şüphelenip şifremi değiştirdim çözüm işe yaramamıştı ikindin saatlerinde tekrardan bu mailleri almaya başladım. Oturdum bilgisayar başına kayıtlı cihazlar girilen adresler arıyorum arıyorum bulamıyorum kimsenin erişimi yok meğerse başka bir maile posta onayı vermiş giren şahıs veya bot bana gelen maillerin bir kopyasınıda o görüyormuş aslında izni kaldırdım fakat güven problemi olduğu için mail adresimin adını değiştirmek isterken adını değiştirmekten kastım (aasd12@hotmail ise misal 8137asd@hotmail ) amacım tamamen buydu fakat mail adresimi yanlış bir hareketle sildim. Aslında sorundan tehditten birnevi tamamen kurtulmuş oldum çevremde kimse sorsan microsoft kadar iğrenç bir yer olmadığını muhtelen hotmail hesabımı geri alamayacağımı söylediler dedikleri gibide oldu alamadım çünkü ne atılan tickete ne aranan telefona bakıyorlar .

Discord işine gelirsek ilk ulaşıp çaldığı şey discord hesabım olmuş mal adresimi değiştirmiş aynı şekilde discordada mail attım bana böyle durumlarda sizlere 48 saatlik kurtarma maili gönderiliyor falan dediler fakat böyle bir mail ya gelmemiş yada geldiyse silinmiş. Discord hesabımı geri alabilirmiyim ? ( Discord hesabımda hala telefon numaram aktif eğer kalktıysa bile geçmişte kendi numarama bağladığıma dair kanıtlı mail ss lerim var , ayrıyeten devam eden bir discort nitro aboneliğim var ve bu aboneliğin faturası duruyor ) kanıtlayabileceğim bir sürü yöntem var fakat discord pek oralı olmuyor 48 saat oldu hala ticketlara dönülmedi botları ile cevap yolluyorlar .

napabilirim napmalıyım.

özetle discord hesabım çalındı
eski mail adresime erişimim var fakat mail kullanılamıyor kod vb gelmiyor.

Geri